3 criterii în alegerea buchetului de mireasă la care sigur nu te-ai gândit

Buchetul de mireasă este poate cel mai frumos buchet pe care o femeie îl va ține în mâini în toată viața sa. Pentru că acompaniază așa o zi minunată, buchetul miresei trebuie să fie cu totul deosebit. Trebuie să fie proaspăt, atrăgător, compatibil cu toate celelalte elemente ale nunții și mai trebuie să vorbească volume întregi despre personalitatea miresei.

Sezonul în care va avea loc nunta, precum și eventualele tendințe florale ale anului sunt criterii importante în alegerea celui mai potrivit buchet de mireasă, dar nu sunt singurele criterii. Iată că cele mai importante aspecte de care trebuie să țineți cont în alegerea buchetului constă în tipul de nuntă pe care îl organizați și rochia pe care o veți purta.

Dacă adorați acele buchete de mireasă foarte voluminoase, cu flori uriașe și bogate în verdeață, atunci rochia trebuie să fie cât mai simplă, cel puțin în partea din față. Dimpotrivă, dacă rochia prezintă ornamente superbe în partea din față – poate un tip de dantelă special, poate un guler, un decolteu sau accesorii minunate – atunci trebuie să optați pentru un buchet cât mai simplu, care să nu acopere prea mult frumusețea rochiei de mireasă.

Culoarea buchetului este iarăși un aspect esențial. Dacă preferați un buchet în totalitate alb, asigurați-vă că va avea o nuanță similară cu a rochiei de mireasă. Cu alte cuvinte, dacă deja ați achiziționat o rochie de mireasă de un alb neon, atunci florile bej, crem sau de un alb murdar nu sunt cele mai potrivite. Trebuie să optați pentru albul cel mai alb. În orice florărie online, puteți descoperi soiuri de flori cu nuanțe diferite de alb, așa că vă va mai ușor să restrângeți paleta de flori.

Nu în ultimul rând, dimensiunea buchetului de mireasă contează enorm. Dacă sunteți o mireasă micuță, optați pentru un buchet care nu se impune prin volum sau dimensiune, ci care se impune prin frumusețea florilor, prin culorile surprinzătoare sau prin soiuri aparte de flori. În prezent, cele mai exotice tipuri de flori sunt folosite pentru realizarea unor buchete de mireasă ireal de frumoase. De la clasicii trandafiri, frezii, lalele și cale până la eustoma, hortensii, eucalipt și lavandă, buchetul de mireasă va fi o declarație de frumusețe și perfecțiune. În mod similar, dacă sunteți o mireasă înaltă, luați în considerare un aranjament cascadă care poate echilibra ținuta dumneavoastră. Veșnica iederă curgătoare și ramurile de eucalipt sunt folosite cel mai adesea pentru crearea buchetelor în stil cascadă. Și, pentru a avea timp să vă ocupați de toate celelalte pregătiri urgente, aveți în prezent posibilitatea de a opta pentru livrare flori la domiciliu, în apropierea datei marelui eveniment. În acest fel, puteți fi sigură de prospețimea și frumusețea buchetului de mireasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *