3 motive pentru care o cununie civilă pe mare este un eveniment spectaculos

Dacă trăiești o frumoasă poveste de iubire împreună cu jumătatea ta și ați decis să faceți primul pas spre viața de familie, cu siguranță veți începe pregătirile pentru cununia civilă. Chiar dacă acest eveniment nu este de o amploare la fel de mare cum este căsătoria, organizarea trebuie să fie la fel de eficientă, iar evenimentul trebuie să fie special, grandios, pe măsura sentimentelor voastre. 

Te întrebi cum ați putea face ceremonia voastră un moment inedit? Probabil ai participat la multe astfel de evenimente și crezi că ai vazut tot ce se putea vedea la o cununie. Dacă te-ai plictisit de modul clasic de desfășurare a evenimentelor, de mersul la starea civilă, asteptarea la coada, fotografiile de pe treptele primariei și la petrecerea de la restaurant, o cununie civila pe mare este ceea ce ai nevoie!

O astfel de petrecere va fi, în mod sigur, pe placul tuturor. Este o experiență unică, deoarece nu foarte multe cupluri se gândesc să își organizeze cununia în acest fel. 

Iată 3 motive pentru care să organizezi ceremonia pe iaht

  1. Peisajele uimitoare – Nici nu veți avea nevoie să vă bateți capul cu prea multe decorațiuni, deoarece elementele naturii vor contura o priveliște uluitoare. Soarele va străluci și razele lui vă vor mângâia, veți fi înconjurați de albastrul mării, iar pescărușii vor zbura liber pe lângă voi.

Dacă aveți noroc, chiar și delfinii își pot face apariția la această cununie civilă pe mare. Doar imaginează-ți ce poze minunate vor ieși în acest colț de natură. Cu siguranță atât voi, cât și invitații veți fi încântați, iar fotografiile vor surprinde perfect emoțiile și peisajele încântătoare. Așadar, veți imortaliza acele clipe unice și vă veți putea aduce aminte toată viața de cununia civilă pe mare. 

  1. Intimitate – întrucât este o etapă atât de importantă din viața voastră, cu siguranță îți dorești să vă fie alături cele mai apropiate și mai dragi persoane. În astfel de situații, este importantă calitatea și nu cantitatea. 

Iahtul nu poate primi un număr foarte mare de persoane (aproximativ 12, capitanul si eventual fotogra, astfel vei fi sigur că oamenii care vor fi la această cununie civilă pe mare sunt cei care vă iubesc cu adevărat și vă transmit cele mai bune gânduri și energii. Este important să te simți încurajat, într-un moment în care îți unești destinul cu cel al persoanei iubite. 

În acest fel, puteți să vă destindeți și să fiți în largul vostru, fără să fie nevoie să aveți o atitudine formală și nenaturală, cum se întâmplă în cazul interacțiunii cu invitați de care nu sunteți prea apropiați.

  1. Caracter unic – o cununie civilă pe mare este cu adevărat specială, deoarece, în timp ce navigați pe mare, vă veți opri într-un punct, unde va avea loc ceremonia. Locul în care veți rosti marele „DA” va fi doar al vostru, niciun alt cuplu nu a mai avut și nu va avea ceremonia în același punct. 

Ba mai mult, acesasta locatiet loc  cu latitudine si logitudine unice va fi trecut pe certificatul de căsătorie la rubrica “locul casatoriei”, iar peste ani, când nostalgia vă va cuprinde, vă veți putea urca pe o barcă pentru a reveni în punctul în care ați pășit fericiți în viața de familie.

Oferă-ți șansa de a avea parte de o petrecere inedită și strigă „DA” pe albastrul mării, la o cununie civilă pe mare! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *