Cum Găsesc o Cafenea unică, Un Restaurant Franțuzesc și totodată o Patiserie în Bucuresti Centru

Ești în vizita prin București și te gandesti la o cafea buna? dorești o mancare gatita la domiciliu, hotel sau lucru? Îți plac produsele de patiserie autentice sau mancarea frantuzeasca? Restaurantul franțuzesc București Boutique Du Pain va așteaptă cu porțile larg deschise. 

Diminețile sunt agitate. Uneori foarte aglomerate, alteori… nu sună alarma, și sunt destul de întârziate. Uneori nu ai timp de nimic, alteori… ai mai lenevi un pic. Noi te înțelegem. Și așa cum sunt ele – cu bune și cu rele, noi iubim diminețile. Mai ales când încep cu o cafea de specialitate pe terasa Boutique du Pain.

Să simți razele de soare cum te încălzesc, să simți aroma unei cafele proaspete, aromate și complexe, prăjite cu atenție și măiestrie de cei mai buni barista din Univers! Să te bucuri, câteva momente, de timpul tău – doar tu cu tine și amintirile pe care ți le trezește o ceașcă aromată de cappuccino, preparat cu o cafea de specialitate minunată! Și din această ceașcă minunată, îți iei energie pentru ziua ta aglomerată! Desigur, te poți răsfăța în stil franțuzesc și cu produse de patiserie, coapte cu multă iubire special pentru tine! Vor merge de minune alături de ceașca ta de cafea! Ce mod mai bun de a-ți începe ziua, dacă nu așa?

Iar pentru a-ți face zilele mai ușoare, am pregătit un program de livrare mâncare în București, pentru ca tu fără griji să muncești și cu preparate bune să te hrănești! Ești la birou? Nicio problemă! Venim în ajutor cu un meniu plin de preparate bune și sănătate, mâncăruri gustoase și rafinate, pentru a-ți face zilele mai ușoare și pauzele mai dulci! Avem mâncare gătită, bine rumenită, preparate proaspăt scoase din cuptor, colorate și aromate, pentru ca fiecare zi la birou să fie o plăcere! Alături de o masă gustoasă, nicio ședință nu devine plicticoasă!

Takeaway în București sau Mancare la Domiciliu

Desigur, am implementat și un program de takeaway în București, să poți lua cu tine acasă preparatele tale preferate! Știm că unele zile sunt lungi, și nu ai timp să mai gătești nimic pentru cei dragi. Sau poate doar îți este pofta de preparatele noastre gustoase și aromate! De aceea, poți să ne suni, să ne spui ce poftești, și de la noi de la geam să vii să le iei! Te asigurăm că vor fi la fel de proaspete precum îți amintești, iar cei dragi se vor bucura gustându-le!

Mâncarea bună ne aduce mereu împreună! Fie că vii la restaurantul nostru din inima Bucureștiului și savurezi preparatele noastre într-o atmosferă relaxantă sau că te decizi să le comanzi la birou, prin programul nostru de livrare mâncare în București, preparatele noastre rămân mereu la fel: simple, bune, gustoase, gătite de cei mai pasionați bucătari! Punem suflet în toate bucatele noastre, iar rețeta noastră secretă este pasiunea… pentru gătit, pentru oameni frumoși și pentru sănătate! Pentru bucate simple și rafinate, ca la mama acasă.

Așadar, puteți gusta pasiunea în fiecare preparat pe care noi îl gătim! Fie că este vorba de mâncare tradițională, autentică, simplă sau reinterpretată, italienească sau deserturi franțuzești, la Boutique du Pain găsești cele mai gustoase mâncăruri, program de takeaway în București și chiar și livrare mâncare în București, oriunde dorești!

Vino să guști preparatele noastre inedite și cu multă grijă și atenție rumenite! Ne găsești pe strada Academiei 28-30, în sectorul 1. Iar pentru rezervări, ne poți suna la 0728 443 300.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *