De ce sa alegem intrerupatoare wireless cu protocol ZigBee?

Internetul, conexiunea noastra la acesta, precum si conexiunea obiectelor din jurul nostru fac parte din viata noastra de zi cu zi, devenind o necesitate majora in felul in care functionam.

Nu putem ignora nevoia de a tehnologiza propria noastra existenta si felul in care functionam. Tehnologii ce ne fac viata mai usoara, mai simpla apar zilnic si este necesar, ba chiar vital sa le incorporam in tabieturile noastre zilnice. 

Evolutia este constanta si daca dorim sa traim intr-o lume updatata este necesar sa fim la curent cu ultimele tehnologii, electronice, electrocasnice si produse de uz casnic ce ne pot face viata mai buna. 

Aparitia focului a fost un moment revolutionar si istoric din punct de vedere al dezvoltarii acestei lumi si a umanitatii, ducand la milioane de idei si inventii ce ne-au schimbat si marcat existenta ca si fiinte. 

Dupa foc au aparut alte inventii ce au avut acelasi efect (electricitatea, masina etc) insa pe langa aceste inventii mari exista inventii mici ce in mod repetat si uzual ne-au schimbat viata fara sa ne dam seama. 

Intrerupatoarele, prizele fac parte din propria locuinta de destul de multa vreme, in propria lor industrie apar inovari si produse revolutionare ce poate nu par atat de uriase precum inventia unui motor. In ciuda acestui fapt si intrerupatoarele s-au revolutionat, trecand prin diferite schimbari si modele, ajungandu-se la o forma necesara si adaptata vremurilor curente. 

In timp au aparut intrerupatoarele wireless ce contribuie semnificativ la o mai buna conectare a userului cu acestea, existand o varietate mai mare in pornirea, oprirea, reglarea luminii. 

Cele mai noi intrerupatoare sunt intrerupatoarele wireless cu protocol ZigBee, care sunt din ce in ce mai populare si alese de persoanele care doresc sa isi revolutioneze noua locuinta sau atunci cand isi renoveaza casa, apartamentul. 

Ce este tehnologia ZigBee

Tehnologia ZigBee ce este disponibila si intr-un intrerupator wifi este o tehnologie ce se bazeaza pe o conexiune la internetul standard personal si local. Aceasta tehnologie este relativ noua, aparuta in ultimii zece ani si este considerata o alternativa a bluetooth-ului si a wifi-ului. Este in special folosita la device-uri din propria locuinta deoarece acestea nu necesita mult bandwith. 

Unul dintre beneficiile acestor intrerupatoare wireless cu protocol ZigBee este ca se pot conecta cu un bec cu protocol ZigBee, acestia 2 conectandu-se automat unul cu altul, avand un limbaj comun. 

Spre deosebire de o conexiune bluetooth ce necesita ca ambele dispozitive sa aiba o conexiune puternica una cu alta si necesita ca ambele produse sa fie de o capabilitate de date mare, intrerupatoarele cu protocol ZigBee si produsele cu acest protocol se conecteaza mult mai usor, fara sa fie nevoie de o conexiune complicata. In acelasi timp aceasta conexiune isi pastreaza calitatea de smart product. 

In acest fel prin conexiuni la protocolul ZigBee si incorporarea intrerupatoarelor cu protocol ZigBee intr-o casa cu adevarat smart reprezinta mai putine conexiuni la hubul wireless.

Prin intrerupatoare cu protocol ZigBee se creaza o mai buna comunicare a tututor aparatelor din casa, acestea avand o singura sursa „mama” la care se conecteaza si in acest fel sunt mai usor de controlat.

Tu ai auzit de intrerupatoarele wirelesss cu protocol ZigBee?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *