Cea mai buna optiune cand vine vorba de culoarea unei usi termopan

Usa de la intrare are un rol estetic important, ea  este prima impresie a vizitatorilor in legatura cu locuinta ta.  Desi un element mic, pe langa peretii, culoarea casei, stilul arhitectural si fatada casei, usa de la intrare este cea pe care ochii privitorilor se opresc prima data. Rolul ei nu este doar unul estetic, ea ofera siguranta si protectie, izolatie termica si fonica, durabilitate. Fiind un element al casei care ofera o idee de ansamblu asupra locuintei  si  personalitatii tale, usa de la intrare ar trebui aleasa cu grija, in functie de gusturile tale si estetica casei. Cum nu este un simplu panou, care face intrarea din exterior in interior, cromatica usii conteaza la fel de mult ca si calitatea unei usi termopan de exterior.

     Culorile care ne inconjoara, este demonstrat stiintific ca au un impact asupra starii de spirit si asupra emotiilor noastre. Atunci cand esti in cautare de modele de usi termopan, e bine sa ti cont de cateva sfaturi cand vine vorba sa  alegi culoarea usii:

Tine cont de stilul arhitectural al casei tale

Ne putem orienta in  alegerea unei usi termopan de exterior in functie de designul casei, fara sa afectam in vreun fel estetica acesteia. Daca locuinta este construita in stil modern, e bine sa alegi din acele modele usi termopan exterior care sunt in culori indraznete. Pentru designul clasic se pot folosi culorile discrete, inspirate din natura. 

Alege o culoare care se incadreaza in paleta cromatica a cladirii

In functie de fatada locuintei, alegem culoarea unei usi termopan de exterior, fara sa omitem regulile generale ale unui asemanari cromatice. Te poti orienta dupa modele de usi termopan  in nuante ale aceleiasi culori, pe care o are si partea din fata a casei, sau nuante apropiate de acea culoare. Cu cat combini mai bine nuantele, cu atat  casa ta va iesi mai frumos in evidenta si va fi armonioasa din punct de vedere cromatic.

Culoarea usii reflecta personalitatea ta

Daca culoarea unei usi termopan de exterior este rosie, reflecta o personalitate indrazneata, facuta de persoanele care vor să iasa in evidenta, deschise. Aceasta culoare va atrage interesul și curiozitatea persoanelor. Culoarea alba, denota o personalitate ordonata, atent organizata, care pune accent pe curatenie. Culoarea albastra e aleasa de persoanele tinere sau persoanele care isi mentin inca sufletul tanar si te duce cu gandul la liniste, la o stare de bine si calm.

Foloseste-ti creativitatea si fii original

Daca ti-e frica de combinatiile cromatice sau consideri ca nu te descurci in alegeri,  operatorii de vanzari de modele de usi termopan te pot indruma si sfatui spre o culoare potrivita casei tale. Lasa-ti libera creativitatea si imbina nuantele tale preferate, pentru usa, ferestre, pereti exteriori si pentru un rezultat original si pe gusturile tale.

     Cel mai bine e sa combini culorile cand vine vorba de usa sau oricare alta parte a fatadei, tine cont de paleta cromatica si stilul arhitectural pentru o primire armonioasa si calduroasa a fiecarui oaspete. E important sa alegi culoarea care iti place si sa te exprimi liber in alegeri, casa ta e locul tau de refugiu unde de la intrare si pana in interior trebuie sa-ti transmita o stare de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *