Ce spun despre tine pantofii preferați

Pe lângă haine și machiaj, la fel de importantă este încălțămintea. Nicio ținută nu poate fi completă fără asortarea corectă a pantofilor, care pot fi responsabili de prima impresie pe care o creezi persoanelor din jur. Pantofii îți pot oferi numeroase indicii despre personalitatea ta și nu sunt doar simple accesorii. Vrei să afli ce spun despre tine pantofii preferați, în funcție de stilul pe care-l adopți? Citește articolul următor!

Pantofii sport

Femeile care aleg pantofii sport sunt organizate, au încredere în ele și sunt capabile să îndeplinească mai multe activități, în același timp. Mai mult, dacă obișnuiești să porți încălțări sport aproape tot timpul, acest lucru înseamnă că preferi lejeritatea și nu pui accent pe trendurile în modă.

Cele care poartă încălțăminte sport sunt persoane deschise și sociabile, care aleg, întotdeauna, confortul dar nu dau înapoi de la provocări. Dacă faci parte din această categorie, poți să cumperi o pereche de adidași Armani, ideali pentru o personalitate vibrantă, care preferă să petreacă timpul alături de cei dragi.

Încălțămintea cu talpă joasă

Chiar dacă nu porți, mereu, pantofi sport dar preferi încălțările cu talpă joasă, acest lucru indică faptul că ești o femeie stilată, care iubește distracția. În plus, îți plac ținutele lejere, alcătuite din blugi, dar și rochiile elegante, pe care le preferi doar pentru evenimente speciale. Încălțămintea cu talpă joasă reprezintă varianta optimă pentru o femeie modernă, care are tot timpul lucruri de făcut, dar nu uită să rămână chic.

Șlapii și papucii

Când ieși din casă, în sezonul cald, porți mereu încălțări comode, care nu se caracterizează prin eleganță, precum papucii și șlapii? Atunci pui accent pe un trai lipsit de griji, ești sociabilă, veselă și îți faci întotdeauna timp să ieși în oraș cu prietenii. 

Balerinii

Balerinii sunt, aproape, cele mai comode perechi de pantofi pe care le poți alege pentru sezonul cald. Ce se spune despre tine dacă porți balerini? Că ești o femeie perfecționistă, diplomată și extrem de ambițioasă, care întinde o mână de ajutor oricui aflat la nevoie. Dacă porți balerini în nuanțe pastelate sau cu diferite elemente decorative, ești delicată, feminină și, nu în ultimul rând, romantică.

Mocasinii

De pe lista încălțărilor comode nu lipsesc nici mocasinii. Aceste perechi de pantofi se potrivesc, în special, femeilor ocupate, active, care trebuie să se împartă zilnic între job, copii, sport și cumpărături. Indiferent de culoare și de model, o pereche de mocasini nu trebuie să-ți lipsească din colecție.

Pantofii decupați

Când alegi pantofi decupați în anotimpul cald sau rece, vei transmite celor din jur că ești o persoană veselă și relaxată, care adoptă un stil vestimentar lejer. Datorită numărului mare de modele, găsești pantofi decupați pentru ținute casual dar și pentru outfituri office, potrivite pentru locul de muncă.

Pantofii stiletto

Femeile puternice și care își impun punctul de vedere sunt recunoscute și după încălțările pe care le poartă. Specialiștii în modă afirmă că femeile independente preferă pantofi stiletto cu toc înalt, fie că merg la mall sau la o întâlnire de afaceri.

Pantofii cu platformă

Purtarea pantofilor cu platformă este atribuită femeilor nostalgice și visătoare, care pun accent pe modul în care arată. Dacă porți, zilnic, acest tip de pantofi, probabil că ai remarcat potrivirea perfectă cu o pereche de jeanși dar și cu fuste midi. Aceste combinații îți pun în evidență feminitatea și bunul gust în materie de modă.

Cizmele peste genunchi

Cizmele lungi sunt purtate, îndeosebi, de femeile sociabile, cu un spirit de aventură ieșit din comun. Acest model se poartă cu fuste și rochii, în sezonul rece, și oferă o notă de încredere suplimentară celor care le poartă.

Toate modelele de încălțări de mai sus te ajută să-ți pui în evidență personalitatea. Știai câte pot spune despre tine pantofii preferați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *