Politicienii se ceartă, dar pe banii noștri!

Trăim într-o țară în care partidele nu se mai înțeleg, fiecare luptă pentru voturi.

Au văzut bine că Biserica Ortodoxă Română aduce voturi, au aruncat cu bani către biserici. Aaa, că biserica nu plătește la stat nu-i nimic, dar să mai primească și bani în condițiile în care n-avem infrastructură, industria e la pământ, spitalele sunt vai de mama lor.

Cred că după Referendumul pentru Familie și-au dat seama că biserica nu mai este ce a fost, nu mai are autoritatea din trecut.

Județul Gorj e la pământ. În loc să vină cu soluții, să nu mai prăpădească banii inutil, politicienii noștri se ceartă de văzul lumii.

Se ceartă, dar se ceartă pe banii noștri.

Tinerii pleacă în zona de vest a țării sau prin țări străine, pentru a-și găsi locul.

Nu zic că-i rău să avem biserici, da avem destule, să mai facem și ceva care să producă bani la bugetul statului, să aibă cetățenii unde să muncească.

Statul ar trebui să ajute firmele, nu bisericile, că la biserică marcă banul fiecare cetățean ce calcă pragul preotului.

Dacă tot vedem că banii statului nu sunt gestionați corect, n-avem decât să nu mai dăm bani la stat și să ne unim toți să facem ce trebuie pentru a nu mai pleca din țara noastră, să lăsăm mamă, să lăsăm tată și copiii plângând în poartă.

Lăsând gluma deoparte, trebuie să facem ceva. În țara asta hoții dau legi pentru a le respecta proștii!

Căutăm de ani buni politicieni cinstiți, capabili să facă ceva bun pentru țara asta și nu găsim. Ar trebui să fie pedepsiți pentru că nu-și respectă promisiunile, ar trebui să fie obligați să facă tot ce promit atunci când cerșesc voturile noastre. Unde-i democrația salvatoare dacă statul ne ia banii, toate se scumpesc, iar puterea de cumpărare scade pe zi ce trece?

Cică avem libertate. Unde-i? Dacă spui adevărul și doare pe cine trebuie, ești rapid linșat, pus la zid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *