Pleci în vacanță la mare vara aceasta? Află cum îți poți accesoriza ţinutele pentru o plimbare pe faleză

Vremea caldă aduce și primele planuri de concediu, iar locațiile însorite cu plaje spectaculoase sunt cele mai căutate destinații în sezonul estival. Dacă ai stabilit locația în care vei merge vara aceasta și celelalte detalii organizatorice privind cazarea, transportul și obiectivele turistice vizate, e momentul să adaugi pe lista de vacanță toate elementele necesare pentru compunerea unor ținute ce te vor transforma într-o zeiță pe malul marii.

Iată 3 accesorii versatile care-ți vor transforma orice ținută banală într-un outfit spectaculos

1.  Pălăria de vară

Indiferent de modelul ales, o pălărie completează ținuta dând o notă de eleganţă și rafinament.

În funcție de stilul pe care îl abordezi, poți opta pentru pălării spectaculoase cu boruri foarte largi, care te vor scoate din anonimat sau poți alege pălării cu boruri mai reduse ca dimensiune sau cozoroc, pentru o mai bună mobilitate. Pentru o stilizare corectă, se vor lua în considerare materialele ori stilul celorlalte accesorii purtate, cum ar fi ochelarii de soare, eșarfele, brățările sau curelele, astfel încât să existe o coordonare perfectă între elemente.

Pe lângă rolul de accesoriu, care dă o notă finală de styling, pălăria de vară are și un rol practic, privind protejarea capului de razele UV și a supraîncălzirii, motiv pentru care se recomandă alegerea unor pălării din materiale naturale, care vor asigura un confort termic cât mai potrivit.

2.     Încălțămintea comodă

Nicio ținută nu este perfectă fără o încălțăminte potrivită, astfel achiziționarea celor mai frumoase modele reprezintă o prioritate pe lista de vacanță.

Luând în considerare plimbările lungi pe faleză sau pe nisip, încălțămintea dedicată sezonului estival trebuie să fie cât mai confortabilă și ușor de asortat atât la o rochie vaporoasă purtată seara pe malul mării, cât și la o ținută pentru plajă compusă dintr-un pareo, costum de baie și pălărie de soare. De aceea, sandalele și papucii nu trebuie să lipsească din bagajele pentru vacanță, datorită rezistenței pe care o au la mediul umed, fiind totodată ușor de încălțat/descălțat pe plajă. Poți să găsești papuci pentru femei pe Modlet.ro, disponibili într-o gamă largă de culori și modele accesorizate cu detalii, care îți vor completa perfect outfitul de vară.

3.     Eşarfele colorate

Eșarfa este un accesoriu extrem de versatil, pe care poţi să-l folosești atât ca un pareo, dar și ca un accesoriu pentru cap sau păr. Dintr-o eșarfă colorată îți poți construit un turban african pe care îl poți completa cu bijuterii statement pentru a reda un look cât mai original.

Aceeași eșarfă te poate proteja de razele soarelui împotriva insolației, dar și seara pe faleză de briza rece a mării. Eșarfele colorate sunt detalii care întregesc o ținută sau care o pot transforma radical, motiv pentru care poți opta pentru mai multe modele pe care să le incluzi în bagaje, avantajul fiind că ocupă foarte puțin loc și sunt ușor de transportat.

Așadar, indiferent de destinația în care îți vei petrece vacanța de vară, ia în considerare accesorizarea ținutelor cu elemente cât mai deosebite, ușor de purtat, dar care te vor scoate din anonimat sau te vor pune în valoare în grupul de prieteni. Nu uita că te vei întoarce din vacanță  cu multe poze realizate în cadre de vis, motiv pentru care un outfit spectaculos va completa perfect decorul!

Sursa foto: Pexels.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *