Casele de moda fac haine la comanda din blana de nurca: personalizeaza un model standard sau creeaza unul nou

Daca nu ai gasit haina de blana ideala pentru tine in magazine, nu te impacienta. Ai posibilitatea sa optezi pentru un model personalizat, fie partial, fie in totalitate. Casele de blanuri iti  pun la dispozitie acest serviciu, la preturi destul de avantajoase.

Daca tot investesti intr-o haina din blana nurca, asigura-te ca ti se potriveste perfect si alege culoarea preferata, lungimea si dimensiunea optima. Poti chiar sa optezi pentru o anumita combinatie de materiale, un anumit tip de captuseala si chiar un sistem de inchidere personalizat.  Exista doua tipuri de servicii in acest sens: meade to measure sau haina bespoke. Afla detalii!

Haina de blana bespoke sau cum sa ai modelul unicat pe care ti l-ai dorit dintotdeauna, dupa 4 probe

Prin realizarea unei haine bespoke, se concepe un model cu totul si cu totul nou. Acest proces implica un volum crescut de munca din partea creatorilor, si intre 2 si 4 probe din partea ta. Daca ai in minte haina visurilor tale, nu trebuie decat sa o reprezinti printr-o fotografie sau printr-un desen explicativ. Din acel moment, creatorii incep procesul in atelier, respectand in totalitate cerintele tale, dar si proportiile si conformatia corpului tau. Poti apela la acest tip de serviciu atunci cand simti ca un model standard nu bifeaza – cu succes – toate criteriile si asteptarile tale. Nu trebuie sa faci niciun compromis: o haina de blana este o piesa de lux, ce necesita o investitie destul de mare. Asigura-te ca este exact asa cum visezi!

Haina de blana made to measure sau cum sa personalizezi un model pre-existent in magazin

Daca ai gasit modelul standard care se incadreaza in cerintele tale, dar nu se pliaza perfect pe forma corpului tau sau te deranjeaza anumite particularitati ale hainei, cum ar fi sistemul de inchidere, poti opta pentru acest serviciu. Personalizarile au un cost extrem de avantajos, care – de regula – nu depaseste 100 de euro. Poti modifica dimensiunile hainei, culoarea acesteia, poti scoate sau adauga elemente noi, poti modifica tipul de captuseala sau forma manecilor – exact dupa bunul plac. Expertii din magazin iti vor oferi consiliere la fiecare pas, astfel incat modelul sa iasa perfect, in orice situatie. Nu va fi nevoie decat de 1 sau 2 probe, iar numarul de personalizari nu este limitat. Tine cont ca ai aceasta posibilitate in magazine.

Casa de Blanuri MG personalizeaza haine de blana naturala Bucuresti partial sau total: tu alegi

Casa de Blanuri MG iti pune la dispozitie aceasta paleta de servicii, fiind un reper in materie de calitate si exigenta atunci cand vine vorba de haine de blana naturala Bucuresti. Atat personalizarea partiala a unui model pre-existent in oferta de produse, cat si conceperea unui model total nou – de la zero – sunt posibile in acest magazin de lux, care tine cont de toate asteptarile tale.

Nu va trebui sa faci in niciun moment rabat de la calitate: Casa de Blanuri MG lucreaza cu cele mai calitative materii prime si realizeaza (atat in atelierul propriu local, cat si in colaborare cu designeri de peste granite) modele spectaculoase de blanuri. La fiecare produs achizitionat, beneficiezi de o garantie extinsa, intre 3 si 5 ani, in functie de blanuri.

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *