Un vestiar metalic este potrivit oricarei afaceri

Atunci cand planuiesti sa pornesti o afacere, unul dintre aspectele importante il reprezinta sediul si mobilarea corespunzatoare. Acesta trebuie sa respecte anumite criterii si sa asigure angajatilor tai confort si siguranta.

Pentru afacerile care presupun purtarea de uniforme, precum cadrele medicale, agentii de paza, cadrele militare, persoanele care lucreaza in domeniul constructiilor, achizitionarea unui vestiar metalic reprezinta o necesitate.

Aceste produse vin intr-o diversitate de marimi, forme si culori. Vestiarele metalice se gasesc in oferta diverselor magazine online, precum Office Class. Un vestiar metalic este usor de achizitionat si de asamblat.

Variante de vestiare – intrebuintari

Vestiarele metalice exista in diverse marimi, pentru orice fel de intrebuintari. De exemplu, daca nu dispui de foarte mult spatiu, este indicat sa-ti alegi un mobilier care sa valorifice intregul spatiu in care incape. Un vestiar metalic de dimensiunile 400x450x1800 mm este ideal pentru incaperi inguste. Acesta ofera spatiu de depozitare pe verticala.

Usile care se deschid in forma de Z ii confera acestui tip de vestiar metalic versatilitate, el putand fi amplasat in apropierea altor obiecte. Usile in forma de Z asigura o deschidere eficienta, fara sa ocupe foarte mult spatiu. In plus, poti beneficia de un pret foarte atractiv, daca il achizitionezi cu un discount aplicat, cum este in cazul ofertei de la Office Class.

O alta varianta extrem de practica, destinata mai mult celor care au nevoie sa isi schimbe hainele de lucru, este reprezentata de un vestiar metalic ceva mai robust, mai incapator, cu dimensiunile de 600x500x1800 mm. Avand dimensiuni mai mari, in el incap cu usurinta pana la 6 umerase cu articole vestimentare. Datorita compartimentarii eficiente, angajatii pot depozita si alte obiecte pe politele superioare care sunt detasabile. Acesta poate fi achizitionat la pretul de 850 lei.

Exista, de asemenea, variante de depozitare cu capacitate mai mare, atat pe verticala, cat si pe orizontala, cu picioare sau fara, cu doua usi sau mai multe. Acestea se pot achizitiona impreuna cu bancute si vin intr-o diversitate de forme si culori.

Specificatii tehnice

Toate vestiarele metalice sunt fabricate din tabla de otel profilata de minimum 0,6 mm grosime, tratata ignifug. Ele sunt durabile, fara sa necesite reparatii si interventii pe termen lung. Sistemul de inchidere pe baza de butuc cilindru cu cheie ofera posibilitatea de a depozita cu incredere deplina obiectele personale sau diferitele piese din garderoba.

Se pot adauga si alte tipuri de inchideri, cum ar fi cele cu cifru sau cu moneda. Pentru un nivel ridicat de siguranta, se pot adauga usi MDF de diverse grosimi. Fantele de aerisire din acoperis asigura o mai buna circulatie a aerului, prevenindu-se altfel procesul de formare a bacteriilor. Acestea pot fi dotate chiar si cu un suport pentru umbrela si cu un vas de colectare a apei. Picioarele de 15 cm permit curatarea rapida a spatiului de sub haine. Usile sunt ranforsate si dotate cu gauri de ventilatie. Produsele se livreaza complet asamblate.

Avantajele unui vestiar metalic

Cel mai important aspect al detinerii unui astfel de vestiar il reprezinta siguranta obiectelor, cat si o mai buna organizare a depozitarii. Vestiarele sunt nelipsite oricarei afaceri, fie ca sunt folosite pentru depozitarea anumitor materiale, fie ca servesc drept spatiu pentru hainele si obiectele angajatilor sau sunt destinate scolilor si liceelor. De regula, vestiarele metalice sunt vopsite cu solutii anticorozive, fiind astfel perfect adaptate conditiilor de munca.

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *