Cadoul – contează și cel mai mic gest

Sunt multe persoane în viața noastră cărora trebuie sa le dăruim si lor o mică atenție cu ocazia Craciunului. Chiar dacă nu sunteți așa de apropiați de fini sau de nași tot ar trebui din respect o mică atenție. 

De profesori nu aveți cum să nu vă atașați la un moment dat. Chiar dacă sunt profesori mai duri, mai răbdători, mai calmi alții care se enervează foarte ușor sunt persoanele cu care ne vedem și comunicăm o mare parte din viața noastră și merită măcăr o mică atenție din partea noastră pentru toate lucrurile pe care le fac pentru noi zilnic.

Idei de cadouri pentru nași sau fini de Crăciun

 Nașii si finii au un loc special în viețile tuturor. Dacă aveți o familie apropiată sigur o să vă intâlniți cu ei și în timpul sărbătorilor. Prin darurile pe care le dăruim acestora ne arătăm respectul față de ei.

1. Îmbrăcăminte și accesorii. O cămașă sau o cravată cu un model special sau o pereche de mănuși sau un pulover. Toate aceste fiind cadouri  speciale pentru iarnă.

2. Un coș cu bunătățuri. Mereu vei avea nevoie de un coș cu bunătațuri și o să fie și apreciat de toată lumea. Puteți să puneți în coș ce lucruri credeți că le face mai multă plăcere de a le degusta.

3. Haine de casă. Majoritatea stăm în casă cu haine mai rele pe care pe afară nu le mai purtăm. Rareori ne cumpărăm articole special pentru interior. Cu această ocazie ai putea să faci cadou niște papuci confortabili, halate de baie sau niște pijamale pufoase speciale pentru iarnă.

4. Decorațiuni interioare. Puteți să vă îndreptați către decorarea interioară. Ați putea cumpăra: un ceas mai elegant de o calitate mai bună, un set de tacâmuri, o masă, o pătură călduroasă și pufoasă care ar merge perfect cu sezonul de iarnă.

Idei de cadouri de Crăciun pentru profesori

1. Cadoul pentru iubit cel mai simplu și cumpărat de toată lumea sunt cutiile de bomboane și ceștile de cafea speciale. O cutie de bomboane cu un ambalaj mai deosebit merge perfect cu o cafea achiziționată din magazinele de specialitate.

2. O agendă și un pix este cadoul perfect pentru un profesor. Acesta poate să își noteze însemnările de la școală sau însemnările sale zilnice. Puteți să alegeți și un jurnal care are un model mai special pentru a reprezenta profesorul și lângă puteți atașa un stilou mai deosebit și un bilețel cu câteva gânduri bune.

3. O carte. Profesorii iubesc cărțile sunt cei mai mari iubitori de cărți. Puteți alege o carte cu un titlu mai interesant sau cu un subiect mai interesant care vi s-ar părea că l-ar face curios să o citească.

 4. Un set de căni de cafea. Și acesta este un cadou destul de simplu dar majoritatea îl adoră. Dacă nu este un fan al cafelei atunci poate să folosească acel set pentru prepararea ceaiului. Să țineți cont și de o linguriță specială, elegantă preferabil din porțelan rafinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *