Royal Canin STERILISED LOAF 85 g cu livrare la domiciliu

Pentru locuitorii de la sate, care stau la 10 kilometri de cel mai apropiat oras nu este deloc placut sa isi dea seama ca au ramas fara hrana pentru cainile si pisicile din curte.

In magazinele satesti nu se gaseste hrana speciala pentru animalele de companie.

Royal Canin STERILISED LOAF 85 g este hrana recomandata de veterinari pentru caini, fiindca se distinge prin urmatoarele calitati:

-ofera nutrientii necesari si vitaminele responsabile de mentinerea sanatatii perfecte a consumatorilor. Cantitatea de grasime continuta de alimentul prezentat mai sus nu este mare si cantitatea de conservanti si de substante responsabile cu imbunatatirea gustului se mentin in limitele normale.

-imbunatatesc digestia si masticatia, doua procese foarte importante in hranirea animalelor

-prin antioxidantii continuti incetinesc procesul de imbatranire al cainilor si pisicilor. Este deplorabila imbatranirea acestor fiinte iubitoare, jucause si pline de viata.

-au capacitatea de a combate obezitatea si de a mentine greutatea normala.

Stapanii responsabili insa merg la farmaciile veterinare nu numai pentru hrana, ci si ca sa cumpere medicamente si produse de ingrijire necesare prietenilor necuvantatori.

Zoomax.ro este un furnizor de hrana excelenta pentru animalele sanatoase de talie diferita si de varste diferite, dar si de hrana speciala pentru cele suferinde si de medicamente pentru cele bolnave.

Simultan cu alimentele se pot comanda bandaje speciale pentru ingrijirea ranilor si manusi ca omul sa nu puna direct mana pe zonele afectate de boala si pensete impotriva capuselor.

Cu toate ca au scazut temperaturile, cainii si pisicile care se plimba prin iarba sunt luati cu asalt de parazitii oportunisti care se hranesc cu sangele lor, dar le pot produce si boli grave, introducandu-le microbi in organism.

Un om care are un caine sau o pisica este responsabil fata de acesta si in ceea ce priveste hranirea, dar si acordarea ingrijirilor necesare in perioadele grele din viata acestuia.

Filtrul de cautare a produselor necesare de pe site-ul magazinului este foarte util si cu ajutorul lui se poate inventaria fara probleme ofertele acestui furnizor de alimente si de medicamente pentru caini.

Exista hrana speciala pentru animalele cu probleme: digestive, cardiace, dermatologice sau ale dintilor. Unui caine caruia i s-au rupt dintii nu i se mai poate da hrana uscata care necesita un proces complex de masticatie, ci hrana umeda.

Exista si hrana gandita special pentru anumite rase, care a fost realizata in functie de datele lor biologice. Cainii mai energici primesc un surplus de vitamine, hrana cainilor mai lenesi fiind mai usoara sa impiedice obezitatea.

Se poate cauta mancarea ideala si in functie de talia animalelor. In magazin exista: 41 de produse pentru animale de talie mica, 22 de produse pentru cele de talie medie, pentru cele de talie mare 25 de produse, iar pentru uriasi 7.

Un alt criteriu de ordonare a hranei il reprezinta cel al varstei, fiindca nu se poate da unui puisor aceeasi hrana ca unui adult care are dintii dezvoltati corespunzator.

Zoomax.ro este furnizorul atent de hrana pentru animale care informeaza stapanii cu privire la substantele ce intra in componenta fiecarui tip de aliment comercializat in magazin.

Cine se duce la magazinele cu produse pentru animalele de companie din oras stie ca nu primeste niciodata informatii referitoare la hrana pe care o cumpara pentru ele.

Mai rar, o vanzatoare amabila isi ia timp sa spuna cumparatorului ca anumite conserve sunt cu peste, ca altele sunt cu carne de pui si legume sau cu carne de vita sau de rata, in rest nimic!

La magazinele fizice din oras este si coada si acest lucru impiedica vanzatoarea sa spuna totul despre produsul respectiv.

Cel putin in perioada verii, cand lumea cumpara si hrana pentru pui nu se poate purta un dialog intre vanzator si cumparator.

Pe de alta parte, daca nu are pregatire de specialitate vanzatorul nu stie ce sa spuna despre o anumita mancare pentru caini sau pentru pisici.

Pe site-ul magazinului prezentat mai sus, orice aliment este insotit de o fisa tehnica din care stapanul animalului afla totul despre el.

In prezent, in acest magazin se afla 255 de produse la categoria hrana pentru caini si pisici, expuse pe cele 8 pagini ale catalogului virtual.

Pentru cei care stau departe de oras sau ies greu la cumparaturi acest magazin faciliteaza procurarea hranei de calitate pentru caini si pisici prin livrarea produselor la adresa indicata de cumparator.

Gama Royal Canin reuneste produse de calitate premium atat pentru caine, cat si pentru pisica.

La comenzi mai mari de 300 de lei, transportul este gratuit, magazinul sprijinind si prin aceasta oportunitate iubitorii de animale.

In timpul pandemiei, numarul comenzilor din acest magazin a crescut considerabil simultan cu multumirea clientilor care isi arata in mod deschis recunostinta fate de cei care le-au furnizat hrana pentru animale in acele zile deosebit de grele pentru toata lumea.

Romanii nu trebuie sa renunte sub nicio forma la animalele de companie, fiindca ele le inveselesc viata si se dovedesc si utile la casa omului. O pisica alunga rozatoarele din gospodarie, in timp ce cainele apara proprietatea si da de veste cand o persoana straina intra in curte.

Magazinele online merita toata aprecierea din lume pentru modul in care apropie produsele foarte bune de oamenii care au nevoie de ele in cel mai scurt timp.

Veterinarii recomanda intotdeauna hrana care a fost testata un timp indelungat pe mai multe loturi de animale si care a avut cele mai bune rezultate.

Acum, cu un click, Royal Canin STERILISED LOAF 85 g ajunge din stocul magazinului online la domiciliul cumparatorului in 2-3 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *