Ce spuneți de… Dan Vîlceanu premier?

E clar, pe Cioloș nimeni nu-l vrea, Cîțu nu mai poate face pace cu USR, cu AUR nu se înțelege prea bine niciun partid, PSD vrea funcția de președinte al României la următoarele alegeri, deci nu vrea să piardă din electorat, guvernând într-o perioadă foarte grea.

Cel mai bun prieten al lui Cîțu, Vîlceanu ar putea fi următoarea propunere PNL pentru funcția de premier.

Vîlceanu de la finanțe și familia au căpușat Complexul Energetic Oltenia, fiind un tânăr hoț-prost crescut în PSD.

Oamenii inteligenți nu ajung niciodată în funcții de conducere la stat, aici ajung marionetele ce n-au nimic de comentat la ordinele primite de la partid.

Cîțu ți Vîlceanu parcă vin de pe altă lume, au prins aripi. Ar fi bine să știe că atunci când nu o să mai fie de folos partidului, o să se aleagă cu dosare penale, o să fie aruncați ca pe o măsea stricată, posibil să facă și ceva închisoare de văzul lumii.

Cîțu și Vîlceanu, doi bufoni folosiți de sistem, unul n-are idee cât mai costă o pâine, altul, ministru la Finanțe, nu cunoaște salariul minim.

În momentul de față am avea nevoie de oameni pregătiți, dar cine mai vrea binele României, pe cine mai intereseaza majoritatea săracă și goală? Pe nimeni, fiecare își vede de propriile interese.

Cu ajutorul bunului Dumnezeu vom trece cu bine peste toate, trebuie să rămânem un popor unit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *