Oferte Case de Vanzare Targoviste Dambovita

Daca cautai casa perfecta aici ai una dintre cele mai bune oferte ale momentului, vezi case de vanzare in Targoviste Dambovita. Casele din Matraca la 3,5km de Targoviste oferite de AMS Grand House au fost proiectate si construite pana sa se produca marea scumpire a materialelor de constructie.

Casele de vanzare din Targoviste Dambovita oferite de AMS Grand House sunt constructii de calitate, care respecta mediul inconjurator si folosesc materiale de calitate. Casele din Matraca la 3.5 km de Targoviste oferite de AMS Grand House sunt ideale pentru relaxare, plaja, sport, picnicuri, odihna, plimbari, calatorii, etc.

Casele din Matraca sunt aproape de un parc, un loc de joaca pentru copii, un teren de fotbal, un centru comercial, o piscina si mai foarte aproape se afla Catalin Smarandescu Sport Academy deci o zona cu potential unde vei gasi numai vile. Casele sunt in apropierea (500m) de principalele autostrazi care va duc de la Bucuresti la Constanta, Iasi, Ploiesti, Galati, Brasov, Suceava, Galati, etc.

Case de calitate in Targoviste

Toate casele au o priveliste minunata, Există acces rutier de înaltă calitate. Câteva minute cu mașina și ai toate dotările de care ai nevoie. Este excelent pentru afaceri și pentru vizitarea tuturor atracțiilor și destinațiilor turistice.   Multe locuri frumoase pentru excursii, aventuri și plimbări lungi, și puteți găsi, de asemenea, aici farmacii, restaurante, bănci, clinici, servicii veterinare și școli.

In Targoviste, regiunea Dambovita, profitand de oferta momentului puteti cumpara o casa la super preturi accesibile, toate casele fiind de vanzare cu 90% din pretul real al casei. Casele au diverse dimensiuni si sunt dotate cu living, bucatarie, WC, baie, veranda, terasa, garaj si loc pentru gratar.

Casele de vanzare sunt create dupa arhitectura britanica, confort, siguranta, intimitate si elemente naturale. Casele sunt cu un etaj cu 2-3 dormitoare si 2 bai. Camere spatioase si mult spatiu de depozitare, terasa si garaj. Casele au dimensiuni variate si sunt dotate cu living, bucatarie, WC, baie, veranda, terasa, garaj si gradina. Daca aveti intrebari sau doriti mai multe informatii despre casele de vanzare in Targoviste Dambovita va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, va vom ajuta cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *