Agricultura poate fi mult mai usoara cu tractoare John Deere

Fie ca esti un agricultor la inceput sau ai deja experienta in acest domeniu si doresti sa-ti usurezi munca poti sa te orientezi catre unul din modelele de tractoare John Deere. Decizia de a alege acest brand nu ar trebui sa fie una complicata intrucat, la nivel mondial, compania John Deere este numarul 1 la vanzari de utilaje agricole. Cu un istoric de sute de ani, acestia vand utilaje pentru toate tipurile de agricultori.

Una dintre companiile ce comercializeaza utilaje agricole la noi in tara este IPSO AGRICULTURA. De peste 25 de ani acesti ofera servicii de vanzare utilaje agricole, atat noi, cat si second hand. De asemenea, se ocupa si cu distributia de piese de schimb si service, pentru produsele ce necesita reparatii. Prezinta numeroase campanii promotionale la care ar fi bine sa arunci o privire.  Unul dintre produsele lor premium este tractorul John Deere seria 5E.

Celebrele tractoare John Deere – verzi si galbene

Alegerea acestor doua culori: verde si galben a fost determinata chiar de John Deere in 1910. Culoarea verde era asociata cu culturile in plina crestere si galbenul era asociat cu culturile gata de a fi recoltate. Aceste culori au devenit definitorii pentru compania John Deere si isi mentin insemnatatea si in prezent.

Aditii la seria 5 John Deere

  • Noile tractoare suporta atasarea mai multor dispozitive, astfel devin mai versatile si usor de utilizat. Clientii le pot utiliza in sectorul agricol, al animalelor, culturilor de specialitate si intretinerea proprietatilor  si a spatiilor.
  • Tractoarele prezinta mai multe optiuni de motorizare, cu mai multa putere, de la 65 pana la 115 cai putere.
  • Cabina are un nou design, mai comod- prezentand o suspensie pe aer la nivelul scaunului si mai intuitiv.
  • Prezinta un nou sistem hidraulic, esential in utilizarile zilnice ale tractorului.
  • Transmisia este imbunatatita.
  • Este folosita tractiunea cu ulei racit.
  • S-au realizat ajustari la sistemul de viraje, astfel noul tractor din seria E prezinta o stabilitate mai buna in cazul terenurilor deluroase.
  • Pana si ferestrele au fost modificate, astfel incat sa ofere utilizatorului o experienta cat mai clara si o vizibilitate superioara altor tipuri de sticla.
  • Noile tractoare sunt mai usor de manevrat, intrucat se pot roti pe loc la 180 de grade.
  • Presiunea in pneuri, problematica de mult la masinariile de dimensiuni mari, nu mai necesita ajustare.

In concluzie, unul dintre modelele de tractoare John Deere poate fi o achizitie extreme de folositoare pentru un fermier incepator sau chiar si experimentat. Dimensiunea acestui tractor nu este una uriasa si se va potrivi de minune nevoilor utilizatorilor. Apartenenta la brandul John Deere iti confera siguranta calitatii, astfel orice utilaj agricol va putea fi utilizat la capacitatea sa maxima pentru a satisface nevoile si celor mai pretentiosi clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *