Decoreaza-ti casa intr-un stil unic cu ajutorul parchetului de tip Herringbone

Atunci cand vrei sa amenajezi o incapere intr-o maniera unica, care sa iasa din banal, dar totusi nu vrei sa o aglomerezi cu prea multe piese de mobilier si decor, poti apela la un model de podea speciala. Parchetul Herringbone de pe parchetcupersonalitate.ro nu impresioneaza doar prin calitatea materialelor, ci si prin felul in care sunt dispuse lamelele de lemn. Dupa cum ii spune si numele, incearca se reproduca forma scheletului de peste hering, rezultand un aspect estetic foarte placut si inedit care poate scoate din anonimat chiar si cea mai minimalist decorata casa.

Scurt istoric al parchetului de tip herringbone

Herringbone parchet isi trage originile inca din Egiptul Antic, fiind un model ce era abordat nu doar in locuintele claselor inalte, ci si in modul de dispunere al pavelelor in zonele importante. Ulterior a fost integrat si in cultura romana, deoarece acest mod de asezare  denota stabilitate si rezistenta. Astazi, este unul dintre cele mai utilizate si apreciate modele de parchet datorita aspectului inconfundabil, cat si calitatilor practice de care dispune.

Diversitate de nuante

Principalul avantaj al parchetului herringbone este aspectul, fara doar si poate. Cu toate acestea, la Adfin ne-am dorit sa valorificam pe cat posibil acest detaliu si sa il oferim intr-o arie cromatica foarte variata. Astfel, in calitate de client in cautarea podelei ideale, nu vei mai fi limitat la clasicele nuante naturale de lemn. Influentele moderne si-au pus amprenta in acest sens, fiind disponibile variatiuni de la varianta clasica, cu insertii de gri, roz pal, bej sau chiar negru.

Materiale de cea mai buna calitate in dublu sau triplu strat

Acest model de podea nu putea sa fie realizat decat din materiale care sa se ridice la nivelul sau. Astfel, la Adfin veti gasi atat variante dublu, cat si triplu stratificate, imbracate intr-un strat protector de lac sau ulei, care sa potenteze atat aspectul estetic, cat si gradul de rezistenta. Ca elemente de baza, stejarul, fagul si nucul, isi pun amprenta in mod decisiv asupra tuturor dimensiunilor. Pentru un plus de valoare, acestea din urma sunt dublate fie de un strat suplimentar de mesteacan, fie de molid, recunoscute ca fiind esente tari, de calitate incontestabila.

Preturi raportate la calitatea oferita

Nici in ceea ce priveste factorul financiar nu putem sa facem abstractie de calitatea inconfundabila a modelului herringbone. Fiind o varianta cu atat de multa rezonanta si caracter istoric puternic, si preturile trebuie sa justifice aceste valori. De aceea, costurile totale per metru patrat se pot stabili doar in baza unei oferte personalizate care vizeaza modelul, dimensiuni, grosimile si chiar nuanta. Cu toate acestea, garantam ca la Adfin raportul calitate pret este unic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *