9 cabinete multidisciplinare în clinica DentoCare

Cu ani de experiență a practicienilor specializați, Lujerului Dentocare București este  clinica cu 9 cabinete multidisciplinare. Relația specială cu pacienții se bazează pe competența și încrederea reciprocă.

În centrul stomatologic Lujerului Dentocare sunt unite toate disciplinele stomatologiei și se stabilesc noi standarde în stomatologia modernă. Uniunea pentru inovație și optimizarea constantă a tratamentelor, asigură procese bine coordonate și o rutină care oferă securitate pentru tine și pentru sănătatea ta dentară.  Clinica stomatologică se concentrează exclusiv pe stomatologie. DentoCare este o clinică dentară cu diferite discipline de specialitate sub același acoperiș. Aceasta include, de exemplu ortodonţie, implantologie, chirurgie, protetică dentară, precum și estetică dentară. Pacienții pot decide în mod liber în orice moment dacă doresc să fie tratați într-o clinică stomatologică cu echipament de ultimă generație sau într-un cabinet stomatologic.

Pacienții beneficiază de flux de lucru perfect

În clinica dentară DentoCare sunt reunite sub același acoperiș diferite discipline de specialitate. Toate secțiile stomatologice sunt coordonate între ele și – beneficiind de proximitatea spațială – pot lucra strâns împreună. Aceasta înseamnă că dentistul și pacientul au canale scurte de coordonare și poate avea loc îngrijire cuprinzătoare cu competență interdisciplinară. Prin urmare, beneficiezi de un flux de tratament perfect. Există 9 cabinete multidisciplinare care lucrează împreună sub un singur acoperiș. Aceasta include stomatologia cu măsurile sale standard, cum ar fi ortodonţie, implantologie, chirurgie, protetică dentară, precum și estetică dentară. În plus, clinica dentară Lujerului DentoCare Timpuri Noi are o ambianță armonioasă și exclusivă, prietenoasă cu 9 cabinete de tratament și propria recepție stomatologică.

Cabinetele stomatologice luminos mobilate, cu aer condiționat, cu un serviciu excepţional, o echipă prietenoasă și o atmosferă caldă, crează bază pentru o vizită relaxată la medicul dentist. Prin formarea constantă și cea mai recentă tehnologie dentară, clinica dentară Lujerului DentoCare garantează pacienților cel mai înalt nivel de competență și opțiuni de terapie individuală, bazate pe starea actuală a stomatologiei. Au mereu grijă să aranjeze programările de tratament necesare cât mai bine, în funcție de dorințele pacientului și prin urmare, depășesc cu mult orele normale de deschidere ale unui cabinet stomatologic.

Tehnologie de ultimă generație

Simpatie, bucuria de a trăi, succes și sănătate – toate acestea pot exprima un zâmbet frumos și sănătos. Din acest motiv clinica stomatologică Lujerului DentoCare și-a asumat sarcina de a-ți îndeplini dorința de a avea un zâmbet sănătos și strălucitor, indiferent cât de fără speranță ar părea situația inițială. Pot începe exact de acolo de unde alții se opresc. Pe baza unor diagnostice tehnice și profesionale de primă clasă, se dezvoltă concepte de tratament individual – chiar și dacă programul este încărcat. Se folosesc doar materiale de primă clasă pentru a-și îndeplini întotdeauna propriul standard de calitate. Acoperă întregul spectru al stomatologiei moderne – 9 cabinete multidisciplinare, precum ortodonţie, implantologie, chirurgie, protetică dentară, estetică dentară. Fiecare tratament de succes se bazează pe un diagnostic precis. Pentru că doar cei care cunosc toate condițiile-cadru pot trata eficient și în siguranță. De aceea, se folosesc cele mai bune instrumente de diagnosticare disponibile, atât din punct de vedere tehnic, cât și personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *