Colantari auto si folia aplicata pe faruri intineresc masina

Oamenii vand si cumpara masini si fac totul sa le prelungeasca vietile, dar si sa le intinereasca. Valoarea unei masini depinde de aspectul ei si de felul in care isi pastreaza tineretea si starea tehnica.

O masina care nu este ingrijita cum trebuie imbatraneste intr-un an cat altele in 10. Aspectul caroseriei reprezinta primul impact vizual in momentul in care cineva doreste sa cumpere o masina, de aceea ea poate fi intinerita cu colantari auto, realizate ca la carte de specialistii firmei Carbonsystems.

Un autocolant care impiedica aparitia aspectului de ciobit al vopselei, decolorarea si oxidarea fierului din care este facuta caroseria schimba aspectul masinii asemenea unui machiaj profesional aplicat unei femei care doreste sa fie frumoasa, sa aiba un chip perfect.

Dar si farurile si stopurile pot fi retusate prin aplicarea foliei care imbunatateste calitatea luminii.

Daca in trafic ele se pot crapa sau zgaria, folia de calitate premium acopera micile imperfectiuni si masina pare mult mai tanara si mai frumoasa.

Luminile de calitate premium ale unei masini inseamna reducerea incidentelor in trafic si prelungirea duratei de viata a masinii.

Lucrurile esentiale pot fi obtinute cu un simplu telefon sau cu un e-mail prin care se solicita aplicarea foliei pe faruri si stopuri.

Lumina intermitenta, slaba orbeste pe ceilalti participanti la trafic dupa cum si faza lunga plasata in ochii celui care vine din fata este deranjanta. Oamenii trebuie sa fie foarte atenti cand se afla la volan, pentru ca au in mainile lor: viata personala si a celor dragi, vietile partenerilor de trafic, vietile pietonilor sau biciclistilor care se afla pe sosele la momentul acela.

In cazul in care vopsirea masinii este costisitoare si posesorul ei se grabeste sa o vanda, iar pe caroserii exista locuri in care vopseaua este usor ciobita sau zgariata, servicul de colatare auto cosmetizeaza aceste imperfectiuni, iar aspectul masinii va fi mult imbunatatit daca autocolantul este ajutat de folia care se aplica pe faruri.

Exista strategii de care posesorii masinii ar trebui sa tina cont, cand se impune sa faca rost de bani din vanzarea celor mai de pret bunuri pe care le detin.

Intre locuinta si masina, casa este sfanta si merita sa fie pastrata, daca ratele pentru achitarea ei au ramas in urma.

Si restantele mari la intretinere sau la plata facturilor sunt urgente de gradul 0 si se impune renuntarea la masina pentru aceste prioritati.

O colatare auto nu dureaza mult si nu impiedica in niciun fel utilizarea masinii cat mai repede.

In cazul unei masini mai mari, aceasta operatiune dureaza 3 ore, iar masinile mici sunt colatate intr-o ora si jumatate. Posesorul masinii pleaca in aceeasi zi cu masina colatata de la acest atelier.

Posesorul masinii poate astepta la sediul firmei Carbonsystems.ro si poate urmari atent cum se desfasoara procesul respectiv. Oamenii care solicita acest serviciu trebuie sa stie urmatoarele informatii:

  1. Materialele utilizate sunt garantate 5 ani. Se intampla adesea ca posesorii masinii sa isi doreasca sa dispara de pe masina si dorinta le este indeplinita prin decolorarea autocolantului, care devenind transparent, de sub el se va vedea culoarea originala a masinii.
  2. Manopera este si ea garantata pentru 12 luni. In tot acest timp, masina este protejata de UV, de umezeala, de substantele corozive si de toti factorii care ar putea compromite vopseaua si caroseria.
  3. Firma prezentata mai sus monteaza si parasolare personalizate, obiecte atat de utile in timpul verii. Datorita lor, razele soarelui puternice nu mai patrund in masina si nu mai genereaza inconfort. Fara parasolare, cand masina este lasata intr-o parcare unde nu se gasesc copaci, la intoarcerea la masina, senzatia va fi ca oamenii intra intr-un cuptor incins.
  4. Colatarile sunt realizate cu multa finete, astfel incat nu se observa ca s-au efectuat decat in cazul colatarilor in scop publicitar. Raportul pret-calitate, cand se ia in discutie colatarea realizata de firma Carbonsystems.ro, este unul onest de care solicitantii sunt multumiti pe deplin.

Pe site-ul firmei prezentate mai sus se afla o galerie de fotografii in care sunt surprinse masini colatate, faruri pe care s-au montat folii protectoare si parasolare personalizate. Efectul vizual este magic.

Vopseaua pare revigorata. Caroseria straluceste si este perfecta.

Pot solicita colatari:

-firmele de taxi, pentru ca insemnele si culoarea galbena sunt specifice acestui domeniu de activitate. De asemenea este obligatorie inscrierea tarifului perceput pe kilometru in oras si in afara acestuia.

-firmele care asigura transporturi nationale si internationale si doresc sa isi faca publicitate si in acest mod.

-firmele de catering si restaurantele care livreaza mancare la adresele indicate in timpul comenzilor. Uneori ele duc mancare in cantitati mari la anumite evenimente sau la sediul unor firme/institutii.

Potentialii clienti sunt solicitati sa puna intrebari specialistilor si li se ofera toate lamuririle necesare.

In concluzie, posesorii de masini au la dispozitie aceste servicii de colatare cu preturi corecte, montarea de parasolare personalizate si de folii protectoare pentru faruri si stopuri care schimba complet infatisarea unei masini.

Avand la dispozitie aceste servicii de calitate premium, pe soselele din Romania ar trebui sa circule masini care arata perfect.

Investitia nu este mare, iar rezultatele ei sunt excelente. Firma prezentata mai sus este in topul celor mai bune firme de profil, de aceea posesorii masinilor care doresc colatari si personalizari ale masinii, ale motoarelor pe care le folosesc se pot adresa cu incredere acestui furnizor de servicii revolutionar prin materialele utilizate si prin tehnicile sigure de lucru.

Colatarea se poarta la nivel international si ea serveste si publicitatii si personalizarii, dar si scopurilor nobile: protejarea mediului, implicarea in actiuni de voluntariat, protejarea animalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *