Dupa sarbatori, incepe o cura cu un ceai detoxifiant!

ceai detoxifiant
ceai detoxifiant

Sarbatorile de iarna sunt frumoase si este normal sa te bucuri de ele din plin, insa, acum ca s-au terminat, poti incepe o detoxifiere a organismului. Toxinele iti pot accentua starea de oboseala si iti pot provoca multe simptome neplacute. De aceea, ar trebui sa faci tot posibilul pentru a scapa de ele.

Un ceai detoxifiant iti poate fi de mare folos in aceasta privinta. Asociat cu o alimentatie sanatoasa, miscare si un consum suficient de apa, acesta poate accelera procesul de detoxifiere a organismului, imbunatatindu-ti, astfel, sanatatea. Ceaiul iti va oferi beneficii precum:

1. Eliminarea surplusului de greutate

O cura cu un ceai detoxifiant de calitate poate fi solutia pentru a scapa rapid de kilogramele acumulate de sarbatori. El ajuta la eliminarea excesului de apa din organism, dar si a substantelor reziduale. Ceaiul intensifica tranzitul intestinal si stimuleaza metabolismul, fiind aliatul ideal atunci cand vrei sa slabesti.

Bineinteles, pentru ca efectele sale sa fie cele asteptate, este important sa adopti o alimentatie sanatoasa, in care sa eviti prajelile, dulciurile si alimentele bogate in calorii. Totodata, este recomandat sa faci miscare si sa bei minimum 2 litri de apa pe zi.

2. Cresterea nivelului de energie

Atunci cand s-au adunat multe toxine in organism, te simti foarte obosit si parca nu mai ai energia necesara sa faci chiar si cele mai simple activitati sau treburi casnice. Aceasta problema o poti rezolva cu ajutorul unui ceai de detoxifiere. Majoritatea persoanelor care au urmat o astfel de cura au marturisit ca s-au simtit mai energice ca oricand!

Acest produs ajuta la curatarea ficatului de toxine si la functionarea corecta a acestuia, oferindu-ti astfel energia de care ai nevoie in fiecare zi.

3. Imbunatatirea aspectului pielii

Atunci cand iti detoxifici organismul, si pielea ta capata un aspect mai frumos. Toxinele acumulate in organism isi vor pune amprenta asupra pielii tale, dar daca vei consuma pentru o perioada de timp un ceai detoxifiant, vei vedea garantat o imbunatatire a aspectului ei. Cu ajutorul acestui produs, vei avea un ten mai curat si mai luminos, fapt care nu poate decat sa te bucure!

Iata cateva ceaiuri detoxifiante pe care le poti comanda de pe yuga.ro, un magazin online de top:

  • Ceai de urzica (Alevia) – ajuta articulatiile, rinichii, stimuleaza secretia biliara si sustine vitalitatea organismului.
  • Ceai detoxifiere (Alevia) – accelereaza digestia, favorizeaza purificarea sangelui, stimuleaza metabolismul si contribuie la mentinerea unei concentratii normale de glucoza in sange.
  • Ceai Diurosept (Fares) – are o actiune diuretica, antiinflamatoare, antispastica si dezinfectanta. Acest ceai ajuta la eliminarea microorganismelor periculoase din tractul urinar, fiind indicat mai ales pentru persoanele care au probleme renale sau urinare.
  • Ceai liver detox (Dr. Stuart’s) – este ceaiul ideal atunci cand ai ficatul supraincarcat cu toxine, asa cum poate fi dupa perioada sarbatorilor. El ajuta la curatarea ficatului si la functionarea sa corecta.
  • Ceai skin purify (Dr. Stuart’s) – acest ceai detoxifiant iti va ajuta pielea sa arate fabulos. Este creat dintr-o combinatie speciala de plante pentru a mentine pielea sanatoasa si luminoasa.

Acestea sunt doar cateva dintre ceaiurile detoxifiante de pe yuga.ro. Intra pe site pentru a vedea intreaga gama!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *