Mandala si copacul vietii, elementele de pe bratarile pentru aromaterapie care vegheaza asupra ta!

bratari aromaterapie
bratari aromaterapie

Omenirea a fost preocupata, inca din cele mai vechi timpuri, sa descopere metode de protectie impotriva raului si, in acelasi timp, de accentuare a propriilor calitati.

Una dintre metodele utilizate cu succes de-a lungul mai multor milenii a fost cea care consta in utilizarea unor uleiuri esentiale cu efecte benefice profunde atat asupra starii de sanatate, cat si a starii de spirit si a increderii in fortele proprii.

Cum te ajuta purtarea unor bratari aromaterapie?

In magazinul online ezera.ro poti gasi mai multe modele de bratari aromaterapie care iti permit sa folosesti in propriul beneficiu puterea mirosului, intr-un mod cat se poate de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa pui cateva picaturi de ulei esential intr-un difuzor, iar starea ta de spirit si atmosfera din jur se vor schimba in bine.

Pe langa efectele pozitive asupra sanatatii si a starii de spirit si in plus fata de protectia pe care ti-o asigura, purtarea unor bratari aromaterapie aduce si avantaje estetice. Confectionate din piele ecologica de calitate, in diferite nuante, aceste accesorii sunt usor de asortat la restul tinutei si iti adauga un plus de stil.

De altfel, la comenzile pe care le faci in magazinul online Ezera.ro ai posibilitatea de a alege culoarea, modelul si tipul de medalion pe care ti-l doresti, astfel incat sa simti ca se potrivesc cat se poate de mult cu tine! De aceeasi libertate beneficiezi si in ceea ce priveste uleiul esential pe care vei decide sa il folosesti, pentru a obtine exact efectele dorite.

Puterea aromaterapiei imbinata cu forta unor simboluri stravechi

O noutate consta in faptul ca mirosurile nu actioneaza singure in beneficiul tau, ci pe diferitele modele de bratari aromaterapie se afla si o serie de simboluri extrem de puternice. Doua dintre cele mai cunoscute si mai eficiente sunt mandalele si Arborele Vietii.

Cuvantul „mandala“ provine din limba sanscrita si desemneaza un cerc sacru. Nu este insa un simplu cerc de protectie, precum cele folosite de magicieni, ci virtutile sale sunt mult mai puternice. Vechii preoti sustineau ca aceste simboluri te pun in conexiune cu energia divina, care are calitati infinite de protectie si de vindecare. La randul sau, psihologul Carl Gustav Jung a demonstrat cat de folositoare sunt mandalele inclusiv pentru a pastra sau a reface o stare psihica buna. Fiecare simbol de acest tip este considerat o imagine a universului si a perfectiunii divine, iar cei care il folosesc pot, la randul lor, sa aduca armonie in viata proprie, inclusiv prin intermediul unei bratari aromaterapie.

Un alt simbol utilizat frecvent este Arborele Vietii, important in mai multe traditii sacre, de pe toate continentele. In lumea crestina, astfel era numit copacul din Paradisul terestru, din care Adam si Eva nu au apucat sa guste, ale carui fructe confereau viata vesnica. In alte traditii, Copacul Vietii uneste cerul cu pamantul si concentreaza multiple energii benefice asupra purtatorului.

Cu ajutorul diferitelor modele de bratari aromaterapie, poti sa te dezvolti si sa te simti protejat, benficiind in acelasi timp de forta aromelor si de cea a simbolurilor sacre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *