Care sunt cele mai bune remedii naturiste împotriva durerii?

Indiferent despre ce tip de durere este vorba, această obosește organismul, dă o stare de disconfort permanentă, accentuează stresul și o stare negativă de spirit. Bineînțeles, în cazul în care este vorba despre dureri severe, cronice, persistente, este indicat întotdeauna să consultați medicul. Totuși, dacă este vorba despre dureri mai lejere, cum ar fi o migrenă, înainte de a apela la medicamente, ați putea acorda o șansă tratamentelor natursite.

De exemplu, în cazul durerilor de cap, un remediu naturist excelent este conceput de ceaiul din mentă, roiniță și salvie, rolul său fiind de calmare și de scădere al inflamației. În cazul durerilor musculare, un remediu naturist este o baie extrem de fierbinte, în care să adăugați o cantitate generoasă de sare de mare, făină de muștar și plante aromatice, cu miros plăcut, cum ar fi lavanda.

După aceea puteți urma cu împachetări pe bază de argilă în zonele dureroase, fapt ce va scădea semnificativ din intensitatea durerii, mai ales dacă este vorba despre o întindere musculară sau chiar și febra musculară în urma unui antrenament fizic intens.

Pentru a afla mai multe detalii despre durere, pe lângă remediile natursite care o pot ameliora, intră pe site-ul durerestop.ro . Aici vei găsi informații despre tipurile de durere, ce reprezintă fiecare, care sunt posibilele cauze pentru apariția lor dar și numeroase remedii, pe care le puteți încerca cu încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *