Soluții optime pentru căminul tău – cu Traget ai un partener de nădejde!

Cînd vine vorba de propriul cămin și de a-l pune la punct așa cum ne-am dorit parcă nimic nu este destul de bun. Ce e drept, piața este suprasaturată de diverse magazine, atât fizice cât și online, dar este o alegere dificilă să te decizi dacă vei cumpăra produse de ici colo sau vei rămâne la un singur magazin pentru a-ți fi mai ușor.

Cu Traget nu ai cum să fii dezamăgit, aici este locul unde oferta de produse pentru casă este variată și aleasă cu mult bun-gust.

Aici se găsește de exemplu, o gamă largă de decorațiuni interioare, de la decorațiuni textile, tapet, tavane, parchet laminat, lambriuri până la scule și accesorii necesare montării lor.

Accesorii necesare pentru toate tipurile de pardoseli

Este un lucru bine știut că într-o cameră, indiferent de mărimea ei, pe lângă faptul că pe jos trebuie neapărat pus linoleum, gresie sau parchet este nevoie și de plinte pentru a defini mai bine mărimea camerei, dar și pentru a da un aer de finisare elegant. Altfel spus, degeaba se folosește unul dintre cele mai bune parchete dacă ceva a rămas neterminat în structura camerei.

De aceea, un bun meseriaș știe că pentru a termina treaba începută după ce s-a pus parchetul, este nevoie nepărată și de o plinta alba care să definească locul unde se termină parchetul.

La Traget nu va fi o problemă găsirea plintelor potrivite, mai ales că sunt confecționate din materiale de bună calitate și ușor de asortat.

Plinte diverse și profile de colț din PVC

După ce gresia sau parchetul a fost montat, vine și rândul plintelor să fie aranjate pentru a da un aspect frumos încăperii.

Un aspect rafinat este dat de plinta albă în mod special, pentru că este confecționată dintr-un polimer dur, numit Videlit. Plinta este ușor de montat și este rezistentă la umezeală și lovituri.  Ca și dimensiuni se încadrează între lungimea de 2 metri și lățimea de 80 milimetri.

Printre caracteristicile sale se numără faptul că aderă perfect la perete și se poate instala rapid și ușor, fără a fi necesare dibluri și cleme de prindere.

În plus este rezistentă la apa, are suprafața compactă și prezintă o buna aderență la vopsele lavabile, asta în caz că se dorește să fie vopsită în altă culoare. Suprafața este netedă, fără pori.

Plinta albă este recomandata pentru toate tipurile de pardoseli: cele cu parchet laminat, cu parchet lemn, cu parchet SPC sau LVT. De asemenea, se pretează foarte bine și la mochete, linoleum sau gresie.

Se monteaza ușor, prin lipire cu adeziv. Nu este necesara bormașina, respectiv găurirea pereților pentru introducerea diblurilor. Din start zgomotul și murdăria vor fi eliminate.

Dacă doriți o lipire rapidă se poate folosi un adeziv special în acest sens, care poate fi achiziționat tot din cadrul magazinului Traget. Nici nu mai este nevoie să căutați prin alte locuri dacă aici găsiți tot ce aveți nevoie.

Plintele, un produs indispensabil

Dacă v-ați decis pentru achiziționarea unei plinte albe trebuie să știți că ea nu necesită alte finisaje dupa montare. Totuși, pentru păstrarea unui aspect uniform, este recomandat să fie acoperită cu aceeași vopsea lavabilă ca și peretele, pentru a conferi un aspect uniform al îmbinărilor.

Poate fi curățată ușor cu o lavetă umezită și cu detergenti casnici mai puțin concentrați.  Plintele de la Traget, fie ele albe sau de culoarea lemnului, au avantajul ca nu necesită accesorii.  În cazul montării pe colțurile interioare sau exterioare plinta poate fi tăiată la 45 de grade.

Se găsesc în mai multe nuanțe, de la alb, culoarea lemnului, wenge sau negru pentru a da o notă de rafinament încăperilor.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul oficial.

Contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *