Emisiuni culinare speciale de Paște la TV Paprika

Luna aprilie aduce cu sine trei emisiuni spectaculoase care celebrează una dintre cele mai îndrăgite gastronomii din lume: cea italiană. În același timp, în weekendul de Paște Mary Berry ne invită să petrecem sărbătoarea alături de ea.

În aprilie 2022, sunteți cu toții invitați în Italia, printr-o ofertă bogată și delicioasă de emisiuni cu specific italian, difuzate în serile de luni până vineri, de la 21:30, și în reluare de la 12:15.

„Silvia Collocca: din Italia, cu dragoste” are ca focus cucina povera, adică „bucătăria țărănească” italiană. Expresia evocă idile culinare și gânduri călduroase stârnite de farmecul rustic al stilului culinar care îi va tenta pe toți cei care iubesc gătitul. Silvia vizitează trei regiuni din Italia de o frumuseţe pitorească, de care este atrasă în mod aparte: Abruzzo, Marche şi Molise. În aceste regiuni, redescoperă cucina povera şi prepară bucatele sănătoase împreună cu localnicii, gătind cu ei în bucătăriile lor şi oferind telespectatorilor o privire în secretele adevăratului sentiment italian „dolce vita”. Bucătăria familială a Silviei este în Abruzzo, iar acolo au loc momente intime și savuroase petrecute alături de familia ei în timp ce gătesc, mănâncă și râd împreună, pentru că bucătăria nu este niciodată doar mâncarea de pe masă.

Imediat după Silvia, bucătarul vedetă Gino D’Acampo se întoarce în țara natală Italia pentru o serie legată de escapade turistice în această țară: „Evadare în Italia cu Gino”. Bucătarul pleacă într-un periplu pe coastele Italiei, foarte populare printre turiști. Scopul lui: să ne arate cum marea diversitate întâlnită în localitățile de coasă italiene influențează regiunile, dând naștere unor mâncăruri, culturi și rețete autentice. El nu uită să meargă și în orașe mari, cu tradiție, precum Roma și Napoli.

„Arome italiene cu David Rocco” debutează la TV Paprika pe 20 aprilie, de la ora 21:30. Bucătarul David Rocco se întoarce în preaiubita sa Italie și decide să viziteze orașe cu care nu a apucat încă să facă cunoștință spectatorilor, precum Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre , Bologna și Roma. Împreună cu David, publicul poate să descopere aceste locuri faimoase în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate.

În weekendul de Paște, bunica preferată a tuturor, Mary Berry, ne ajută să ne pregătim de sărbătoare. Emisiunea specială „Paștele cu Mary Berry” e difuzată sâmbătă, 23 aprilie, și duminică, 24 aprilie, de la orele 13:15 și 22:30. Mary ne împărtășește rețetele preferate de Paște, în timp ce trece în revistă specialitățile deosebite cu care sărbătoresc Paștele diferite comunități creștine din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *