Băsescu vrea legalizarea prostituției

România este cel mai mare furnizor de carne vie din Europa.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu dorește legalizarea prostituției, ca măsură împotriva traficului de carne vie. Președintele vrea ca prostituatele să fie pe mâna statului, nu a peștilor, așa cum sunt în Germania, Olanda, Belgia, iar fetele sunt protejate.

„Dimensiunea traficării tinerelor, fie că-s tinere din liceu, fie că-s tinere care nu sunt la liceu, în mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizată aproape în mediul rural şi trebuie acţionat în modificarea politicii penale faţă de astfel de acţiuni. Sunt mulţi nefericiţi bărbaţi care nu-şi găsesc o parteneră şi recurg la astfel de gesturi, cred că a venit timpul să repunem în discuţie legalizarea prostituţiei ca soluţie de diminuare a traficului ilegal de carne vie”, a mai spus Traian Băsescu.

Băsescu acuză lașitatea poiticienilor ce nu şi-au asumat să treacă peste nişte supărări ale BOR-ului, sacrificând mii de tinere ce ajung pe mâna proxeneților, fiind umilite, bătute, obligate să producă bani mulți pentru interlopi, uneori chiar ucise.

One thought on “Băsescu vrea legalizarea prostituției

  1. Ar trebuie legalizata și consumul de droguri deoarece forte multi tineri intra la pușcărie pentru că sunt dependenți de droguri și sunt împinși că niște săgeți de diferiți deelari și intră la pușcărie de ce să câștige altcineva bani când poate câștiga statul așa nu ar mai intra copii la pușcărie și nu ar muri nimeni de la toate substanțele care sunt ilegale , cum e și în Olanda și în anumite state așa ar putea fi și la noi nu sunt de acord cu legalizarea prostituție și a drogurilor da prea multa lume suferă mai bine legalizați sa poate fie protejată toată lumea ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *