Iluminarea in societati comerciale cu becuri LED

Este bine cunoscut faptul ca daca intr-un birou domina o lumina proasta atunci si productivitatea angajatilor scade. Si nu numai productivitatea este afectata ci si starea generala de sanatate si vitalitatea. Spatiile iluminate atractiv si corespunzator te vor ajuta sa creezi un mediu de lucru placut si care sa fie prietenos cu starea de spirit a celor care lucreaza.

Puteti investi oricat de mult doriti in corpuri de iluminat intrucat daca acestea nu furnizeaza o cantitate de lumina suficienta atunci este un buget cheltuit degeaba. Pentru a eficientiza iluminatul intr-o incapere de dimensiuni mari cum ar fi un spatiu pentru birouri, puteti utiliza becuri LED care daca sunt alese corespunzator vor putea sa va ofere lumina din belsug.

In momentul in care investiti in becuri LED pentru a asigura iluminatul intr-o incapere de dimensiuni mari, este bine sa investiti in becuri de calitate inalta. Desi sunt mai costisitoare te vor servi pe termen lung iar in timp investitia se va amortiza treptat, aspect ce va fi simtit si pe facturile de electricitate.

Cercetarile in domeniu au aratat ca, intr-un spatiu in care exista un iluminat corespunzator reduce in mod considerabil absenteismul cauzat de imbolnaviri si de oboseala. Lumina naturala joaca un rol important pentru a le oferi angajatilor o stare de spirit cat mai buna iar cu ajutorul unor becuri LED corespunzatoare, ce ofera o lumina adecvata, calda sau rece, vei reusi sa creezi un spatiu deosebit de placut in care sa isi petreaca angajatii cele 8 ore de lucru.

Aceste becuri LED sunt deosebit de rezistente si pot sa te serveasca pe termen lung. Exista unele tipuri de becuri LED care te pot servi chiar si 20 de ani, insa, acest lucru presupune o investitie mai mare la inceput insa, isi vor dovedi eficienta la scurt timp dupa instalarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *