Un furnizor de servicii in slujba celor care au nevoie

Uneori se intampla sa mearga o persoana in calatorie la rude sau la prieteni si sa moara in acel loc. Nimeni nu s-ar fi asteptat la acest lucru, dar viata este fragila si nu se stie cand se rupe firul ei. Este posibil ca acel om sa fie american, francez, italian sau spaniol si familia lui sa fie departe sau sa nu aiba familie.

Moartea nu are nationalitate si nici granite si nu ia in calcul niciodata dificultatile pe care le genereaza. Un deces complica viata apartinatorilor sau gazdei care a primit o persoana vie in casa ei si peste cateva ore sau zile a gasit una decedata. Astfel de incidente pot avea loc cu persoane in varsta, pe care calatoria si emotiile ei le-au epuizat sau cu persoane tinere.

Funeral Home in Bucharest, Romania ajuta oamenii aflati intr-o asemenea dificultate pentru ca pe site-ul 07 Funerare se afla firme capabile sa actioneze pe teritoriul Romaniei, dar sa si organizeze repatrierea unor cetateni straini care au decedat in aceasta tara.

In apartamentele din orasele romanesti este cald vara, iar trupurile decedatilor au nevoie sa fie preluate urgent si ingrijite cum se cuvine in vederea inmormantarii. Orice firma aflata in lista dispeceratului funerar national se poate ocupa cu maxim profesionalism de organizarea unei inmormantari intr-un anumit oras, in alt oras, transportand decedatul  acasa, sau in alta tara, daca situatia impune acest lucru.

Funeral Home in Bucharest, Romania inseamna servicii funerare de top, indiferent de circumstante. Pana la un moment dat, serviciile funerare locale, nationale si repatrierile au multe puncte comune, apoi intervine specializarea.

In toate cazurile, decedatul este preluat de la locul decesului, daca nu exista suspiciuni si dus la sala autorizata a firmei, loc in care trupul neinsufletit primeste ingrijirile necesare. Preluarea se face in prezenta medicului echipei, capabil sa constate decesul si sa elibereze certificatul de deces pentru urgentarea pregatirilor.

Multe etape ale muncii specialistilor de la firmele de pompe funebre se leaga intre ele pentru ca fara certificatul de deces nu poate fi facuta imbalsamarea, care se pare ca a devenit obligatorie in toate cazurile.

Un corp lipsit de viata nu poate fi lasat fara injectia de conservare, mai ales ca este supus asaltului microbilor. El nu mai poate lupta impotriva descompunerii sale si trebuie sa fie ajutat.

Imbalsamarea este obligatorie, iar aceasta prevedere este justificata:

-din respect fata de defunct, care trebuie sa arate impecabil de la aducerea lui la capela pentru priveghi si pana la inmormantare;

-din respect fata de apartinatori care s-ar jena sa vada cum mortul lor se umfla, se schimba la fata si prezenta acestuia devine deranjanta;

-din respect fata de cei care sunt alaturi de familie in acele momente triste.

Evident ca inaintea imbalsamarii a avut loc toaletarea decedatului, apoi el va fi imbracat, asezat in sicriu si dus la capela din oras sau din alta tara.

In cazul repatrierii unui cetatean strain din Romania, situatia se complica putin, dar nu si pentru cei care se ocupa de repatrieri de zeci de ani si au organizat sute de repatrieri. Sunt necesare anumite acte, dosarul repatrierii este stufos si niciun document nu poate lipsi din el. De asemenea, se impune identificarea decedatului  si asezarea lui in setul special de sicrie prevazut de legislatia funerara europeana. Sicriul de zinc izoleaza perfect decedatul de mediul pe care il tranziteaza, iar acesta trebuie sa fie pus in alt sicriu din lemn de esenta tare, capacul sigilandu-se la sfarsit.

Transportului funerar i se acorda toata atentia conform noii legislatii funerare. Daca in trecut mortii erau dusi la cimitir in carul cu boi sau cu caruta trasa de cai, acum masina funerara a devenit obligatorie. Multe s-au schimbat in bine in ceea ce priveste organizarea inmormantarilor, iar schimbarile au in vedere simplificarea efortului, a durerii apartinatorilor si eleganta si igiena ceremoniei de adio.

In trecut, in fata carului cu boi in care se afla sicriul mergeau oamenii cu coroanele, cu steagul si femeile cu cosurile cu coliva. Convoiul parcurgea kilometri intregi. Coroanele deveneau si mai grele pe caldura, mainile inghetau pe ele cand afara ploua sau ningea.

Acum florile sunt asezate langa sicriu, coroanele agatate cu carlige metalice de masina funerara, drumul la cimitir parcurs mult mai usor, iar alergatura apartinatorilor anulata, daca acestia solicita pachete funerare complete unei firme de pompe funebre de top de pe site-ul 07 Funerare.

Da, sufletul familiei indurerate trebuie sa fie usurat de povara pregatirilor, de alergatura care amplifica durerea, ducand la epuizare si depesie.

La sediul dispeceratului cineva sta de paza si la miezul noptii, si in zilele de sarbatoare sa poata fi de folos unui suflet indurerat sau unuia speriat, fiindca nu este deloc placut sa ii moara cuiva musafirul in casa.

Trupul lipsit de viata poate fi gata de asezat in sicriu la 3-4 ore dupa deces gratie operativitatii si priceperii celor de la pompe funebre care actioneaza prompt si in echipa. Vestea/descoperirea esecului este socanta, dar socul nu trebuie sa tina mult, fiindca se impune actiunea.

Apartinatorul trebuie sa solicite servicii celei mai apropiate si bune firme de pompe funebre, membrii acesteia trebuie sa se mobilizeze si fiecare sa isi faca partea sa de munca.

Drumul decedatului de acasa sau de la spital pana la mormant trebuie pregatit atent pentru ca aceasta este ultima lui calatorie, calatorie pe care nu o parcurge singur, ci in compania celor care l-au iubit, l-au pretuit si l-au cunoscut.

07 Funerare suna ca o alinare pentru cei cu sufletele indoliate si speriati de moarte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *