Programeaza-te la un consult de alergologie din timp!

Fiind considerate reactii normale ale organismului, acestea apar in urma contactului cu diversi patogeni in mod direct. Daca metabolismul este mai sensibil la acestea, pot aparea reactii neplacute si care iti vor afecta starea totala. Mersul la un consult de alergologie te va ajuta sa ai parte de cele mai bune rezultate si de un tratament corespunzator. Poti efectua astfel de examinari in cadrul Clinicii Medicale Romgermed pentru servicii de cea mai buna calitate.

De ce sa alegi un consult de alergologie la Clinica Medicala Romgermed?

consult alergologie

Raspunsul imun pe care il are organismul in momentul in care alergenii si bacteriile intra in contact cu organismul este unul normal si potrivit pentru persoanele care sunt mai sensibile. Totusi, mersul la un consult de alergologie este important pentru ca in acest caz, tratamentele sunt cele mai potrivite pentru a trata reactiile de acest tip.

Printre cei mai populari alergeni se regasesc si polenul, acarienii de praf, mucegaiul, proteinele animale, latexul si chiar anumite metale. Astfel, acarienii sunt peste tot si pot sa patrunda extrem de usor in organism prin caile aeriene. De asemenea, mucegaiul reprezinta o alta sursa care poate accentua un raspuns anormal din partea sistemului imunitar.

Care sunt principalele simptome?

Prin intermediul unui consult de alergologie vei putea sa idientifici la care dintre agentii patogeni amintiti anterior esti alergic. Medicul specialist va putea sa iti dea o schema de tratament specifica si corepsunzatoare cu simptomele asociate. Acestea se impart in doua categorii, respectiv cele locale si cele ale tractului respirator.

Cea dintai categorie apare in momentul in care alergenul intra in contact direct cu organismul, in timp ce a doua categorie se regaseste asociata cu mucoasa tarctului respirator. Principalele simptome sunt mancarimi ale nasului, iritatiile, stranutul, nasul infundat, mancarimi ale nasului, aparitia de prurit, etc.

Testeaza-te si ai grija de sanatatea ta pentru a te asigura ca te bucuri de un sistem imunitar eficient! In cadrul Grupului Medical Romgermed poti apela la servicii medicale de calitate si de rezultate optime. Te potri programa telefonic sau prin intermediul adresei de email pentru a te asigura ca prinzi loc, intrucat cabinele sunt pline de pacienti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *