Asociatia Scout Society din Targu-Jiu, training Sport2outdoor

In perioada 3- 7 noiembrie, la Novaci, jud Gorj, Asociatia Scout Society din Targu-Jiu impreuna cu partenerii din Austria- IEC, Croatia –Outward Bound Croatia , Slovenia – Center for School and Outdoor Education, Turcia – BVB, au organizat un training dedicat spoturilor de vara in cadrul proiectului Sports2Outdoor.

Sport2Outdoor vine sa reconfirme inportanta sporturilor in aer liber din Europa. Nevoia principala de la care a inceput proiectul a fost necesitatea de consolidare a beneficiilor sporturilor in aer liber din punct de vedere emotional, fizic, mental si de a imbunatati bunastarea oamenilor in general.

In cadrul acestui training au participat cate 5 reprezentati din fiecare organizatie implicata in proiect. Timp de 3 zile acestia au avut parte de activitati teoretice cat si practice. In cadrul activitatilor teoretice au invatat despre importanta sportului, despre cum sa organizeze activitati sportive interesante si inovative, dar si despre modul in care sa le promoveze in comunitatile lor locale. Activitatile practice precum via ferata si hike au fost organizate in colaborare cu White Wolf din Baia de Fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *