Top 5 categorii de obiecte sanitare de care ai neapărat nevoie în baia de acasă

Îți reamenajezi locuința și cauți cele mai bune obiecte care să îți aducă tot confortul de care ai nevoie? Începe cu spațiile esențiale din casă!

De exemplu, din rândurile de mai jos poți afla care sunt cele mai importante obiecte sanitare spre care este bine să te orientezi atunci când îți gândești baia personală. De la cele mai bune sisteme dus, până la baterii de top, lavoare și accesorii absolut necesare – toate sunt disponibile pentru tine online!

Sisteme duș – din ce sunt formate?

Dacă odinioară, majoritatea oamenilor aveau în cadă ori în duș doar o baterie și un furtun de duș, astăzi ai la dispoziție mult mai multe produse interesante. Sistemele de duș se află în topul preferințelor consumatorilor, întrucât sunt practice, eficiente și extrem de ușor de folosit. Mai exact, sistemele de duș sunt formate dintr-o coloană de duș fixă, cu o pară care îți permite să te bucuri de dușuri plăcute, fără să mai ții furtunul în mână, dar și de furtune pe care le poți utiliza doar ocazional, atunci când simți nevoia.

De regulă, sistemele de duș se fixează direct în perete, iar montajul nu durează mai mult de câteva zeci de minute.

Baterii de lavoar

Printre obiectele sanitare de care ai nevoie în baie se numără și bateriile de lavoar. Acestea pot fi:

  • cu monocomandă – bateriile cu monocomandă sunt prevăzute cu un singur robinet, pe care trebuie doar să îl rotești spre stânga ori spre dreapta, în funcție de tipul de apă de care ai nevoie;
  • cu dublă comandă – cei 2 robineți sunt ușor de folosit: unul este pentru apă caldă, iar celălalt pentru apă rece;
  • cu senzori – bateriile din această categorie sunt printre cele mai noi de pe piață. Este suficient să-ți apropii mâinile de ele pentru ca apa să pornească imediat.

Lavoare

Lavoarul este esențial în orice baie. Aici te vei spăla pe mâini sau pe față ori de câte ai nevoie, motiv pentru care lavoarul trebuie să fie unul interesant din punct de vedere estetic și rezistent în același timp. Ai grijă ca în timpul montajului să optezi pentru așezarea lavoarului la o înălțime suficient de mare, pentru a te simți confortabil când te speli!

Sisteme sanitare

Să nu uităm nici de sistemele sanitare! Vasele de toaletă, alături de rezervoarele aferente sunt nelipsite din orice baie. În acest sens, poți alege un vas de toaletă suspendat sau unul clasic, un rezervor simplu sau unul încastrat în perete, în funcție de bugetul pe care îl ai, dar și în funcție de imaginea de ansamblu pe care vrei să o construiești.

Accesorii de baie

Atunci când le ai deja, accesoriile de baie nu mai par atât de importante. Reamenajarea băii presupune, însă, investiții importante în:

  • suport pentru hârtia igienică;
  • suporturi pentru prosoape (sub formă de agățători, inele sau bare dreptunghiulare);
  • dispensere de săpun, cu acționare automată, pe bază de senzori;
  • rafturi pentru depozitarea obiectelor de îngrijire personală.

Accesând Baterii-lux.ro vei descoperi o varietate de produse de top, toate realizate din materiale rezistente și durabile. De la cele mai interesante sisteme de duș, până la baterii baie moderne și ușor de folosit, pe toate le poți comanda direct de pe Internet, fără să mai pierzi timpul în magazinele fizice. Online ai la dispoziție atât descrieri detaliate, cât și fotografii reprezentative de care te poți folosi pentru a lua o decizie cât mai ușor!

Date de contact:

Email: [email protected] Telefon: 0721482872

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *