Cum functioneaza cartile de tarot?

Cand majoritatea oamenilor cred in cartile de tarot, ei cred de fapt in magie si astrologie. Insa, stiu ei oare cum functioneaza de fapt tarotul? Continua sa citesti acest articol pentru a afla mai multe despre tarot. Cu siguranta o mai buna intelegere va va ajuta sa descoperiti ceea ce va intereseaza si aveti nevoie.

Dar ce sunt de fapt cartile de tarot?

Cartile de tarot au fost la inceput carti de joc ale secolului 15 din care au fost dezvoltate cartile de joc mai usor de recunoscut utilizate in prezent. De curand Tarotul a evoluat in instrumentul de divinatie asa cum il stim cu totii astazi. Atunci cand este utilizat ca un instrument pentru divinatie, cartile de tarot va ajuta sa navigati prin circumstantele vietii si sa reflectati asupra acestor lucruri in moduri in care nu o faceati inainte. Asta inseamna ca puteti sa luati decizii mai bune de viata.

Similar cu cartile de joc, cartile de tarot au patru costume diferite de 14 carduri: baghete, cupe, sabii si pentacles. Aceste costume sunt cunoscute in mod colectiv ca minor Arcana. Fiecare carte in Minor Arcana reprezinta un moment diferit, o anumita instanta sau oameni de diferite temperamente in viata ta. Diferitele costume corespund unor regiuni distincte in viata ta. De exemplu, costumul baghetelor reprezinta resurse creative, costumele de cupe reprezinta emotii, costumul de sabii reprezinta mintea si costumul de pentacles reprezinta resurse materiale.

Spre deosebire de cardurile tipice de joc, cartile de tarot au, de asemenea, o suplimentare de 22 de carti cunoscute sub numele de Arcana majora. Acest lucru face ca numarul total de carti intr-un pachet de tarot tipic sa fie de 78 de carti. Principalele Arcane reprezinta momente semnificative din viata ta. Aceste carduri sunt putin mai puternice decat minor Arcana, deoarece acestea pot afecta sensul arcanelor minore intr-o lectura. Acum, ca aveti o intelegere de baza a cartilor gasite in punti de tarot, poti intelege mai bine cum acestea pot fi utilizate pentru o viata mai buna. Poti afla mai multe de pe https://edestin.ro/ .

Nu exista nici o modalitate corecta sau gresita de a citi cartile de tarot. Citirea Tarotului este un amestec de a intelege semnificatiile din carti si de a folosi intuitia pentru a gasi ceea ce simtiti ca este mai potrivit pentru situatia in cauza. Unul dintre cele mai amuzante lucruri despre Tarot este acela ca o carte poate avea mai multe sensuri in functie de ce lectura faci. Cand se pregateste o lectura de tarot, ar trebui sa aveti o intrebare in minte. Acest lucru poate fi ceva despre care esti curios cu viata ta sau o situatie pentru care doriti sfaturi.

Odata ce aveti intrebarea dvs. in minte, amestecarea cartilor trebuie realizata cu aceasta intrebare in cap. Cartile care vor iesi afara din pachet sunt cele care ofera raspuns la intrebarea dvs. Tarotul este o modalitate foarte buna de a va oferi raspunsurile de care aveti nevoie atunci cand va confruntati cu probleme sau situatii de viata confuze. Tocmai de aceea ar trebui sa apelati negresit la aceasta practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *