Rochiile de mireasa simple iti vor pune in valoare frumusetea si… personalitatea!

Eleganta prin simplitate este intotdeauna apreciata si cucereste garantat in orice situatie. Desi pe unii ii poate duce cu gandul spre banal si monotonie, stilul simplu implica o atentie deosebita la detalii, versatilitatea acestuia oferind numeroase posibilitati de a crea tinute uluitoare. De la coafura pana la accesoriile utilizate, fiecare element se poate imbina perfect cu acest croi, pentru a obtine look-ul dorit.

Colectiile de rochii de mireasa simple de la essalian.ro scot in evidenta in cel mai rafinat mod calitatile feminine, apeland la un stil lejer si accente care pun in valoare frumusetea si personalitatea purtatoarei. Iata 3 modele reprezentative in acest sens!

Regalitatea la degetul tau mic

Daca iti doresti o creatie vestimentara demna de o printesa moderna care paseste in fata altarului alaturi de alesul sau, poti opta pentru o rochie confectionata din tulle de matase ce bifeaza toate cerintele unei femei care apreciaza stralucirea si care se simte foarte bine in propria piele. Elementele speciale ale acestei tinute sunt broderia 3D aplicata manual si cordonul care evidentiaza splendid talia. Fusta permite o libertate sporita in miscare, dand sentimentul de plutire pe ringul de dans, iar broderia superba din zona gatului inlocuieste perfect nevoia de a mai purta colier.

Modelul este disponibil in nuanta ivoire si poate fi personalizat conform inaltimii si dimensiunilor tale, astfel incat sa ti se potriveasca impecabil. Caracteristicile elevate ale acestei rochii de mireasa simple o recomanda pentru a fi o alegere excelenta, daca visezi sa ai o prezenta extrem de rafinata!

Poveste de dragoste la malul marii

U alt model simplu, dar in acelasi timp subliniat prin detalii atragatoare a fost creat special pentru cele care isi doresc o nunta pe malul marii. Corsetul cu un decolteu adanc in V, imbracat in dantela chantilly cu aplicatii florale 3D montate manual se combina perfect cu fusta de matase care vine in completarea lui pentru a intregi aspectul diafan. Trena fina si croiul elegant te vor ajuta sa ii transpui pe invitatii tai intr-o poveste romantica care le va bucura sufletul. Acest model nu doar ca iti va pune in valoare silueta, dar iti va garanta si o aparitie cu adevarat memorabila!

Nunta roiala, cu rochii de mireasa simple din tafta lucioasa

Vrei o tinuta care sa ofere evenimentului un aer princiar? Vrei sa iti introduci invitatii in atmosfera unei sarbatori fastuoase? Si nu in ultimul rand, vrei ca toate privirile sa fie indreptate catre tine, iar la final sa te poti bucura de fotografii de nunta senzationale? Modelul realizat din tafta usor lucioasa, cu captuseala din vascoza pentru un plus de confort, iti va indeplini toate aceste dorinte, demonstrandu-ti ca puterea de seductie a unei rochii de mireasa simple este unica.

Creatia are un decolteu adanc, cu un design deosebit care pune bustul in evidenta si un cordon accesorizat cu pietre stralucitoare aplicate manual, care pune linia taliei si silueta in valoare. Croiul cazut pe umeri si trena fina completeaza magnific tinuta rafinata. Aceasta rochie uluitoare este confectionata dintr-un material foarte confortabil si placut la atingere si este prevazuta cu detalii de exceptie, menite sa aduca in prim-plan atuurile cu care ai fost inzestrata si sa te faca sa stralucesti ca o nestemata in timpul celui mai important eveniment din viata ta.

Opteaza pentru rochii de mireasa simple si te vei simti ca o printesa autentica in ziua nuntii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *