Plutonierul adjutant șef Martinescu Procopie, de la Jandarmeria Gorj este Jandarmul de onoare al anului 2023

Jandarmul ce a intervenit rapid și în cunoștință de cauză în data de 6 martie, după ce un bărbat de 65 de ani s-a prăbușit la Judecătoria Motru, a fost numit Jandarmul de onoare al anului 2023.

„Astăzi, 3 aprilie, în cadrul ceremoniei prilejuite de Ziua Armei, în prezența ministrului afacerilor interne, Lucian Bode, inspectorul general al Jandarmeriei Române, general de brigadă Alin Mastan, i-a înmânat colegului nostru Insigna onorifică.

Jandarmul de onoare al anului a salvat viața unei persoane prin intervenția promptă și eficientă a manevrelor de resuscitare pentru un bărbat aflat în stare de inconștiență, la Judecatoria Motru, în data de 6 martie a acestui an.

Distincția oferită ne onorează pe toți jandarmii gorjeni. Ne mândrim cu faptul că plutonierul adjutant șef Martinescu Procopie este colegul nostru și ne responsabilizează pentru viitor.

Felicitări și o caldă strângere de mână colegului nostru!”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judetean Gorj.

Articolul Plutonierul adjutant șef Martinescu Procopie, de la Jandarmeria Gorj este Jandarmul de onoare al anului 2023 apare prima dată în Stirile Olteniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *