Sărbătorile aduc filme unul și unul la AMC, în luna decembrie

Oferta de sub bradul AMC nu a fost niciodată atât de bogată, cu pelicule de referință, filme de acțiune, regizori și actori de renume și multă magie. Printre capetele de afiș se numără Uma Thurman, Brad Pitt, Daryl Hannah, Karl Urban, David Thewlis, Michael Madsen, Keith Carradine și Lucy Liu.

„Șapte ani în Tibet”, un film relativ recent devenit clasic pe merit, este difuzat în ziua de Crăciun, luni, de la ora 12:50. Filmul cu Brad Pitt și David Thewlis în rolurile principale, regizat de Jean-Jacques Annaud, adaptează romanul autobiografic al faimosului alpinist austriac Heinrich Harrer, vândut în peste 60 de milioane de exemplare și tradus în 30 de limbi. Harrer își părăsește țara și familia pentru o expediție în munții Himalaya. Călătoria în acea lume diferită îl face să uite ce a lăsat în urmă, dar provoacă și o profundă schimbare în interiorul său…

Cele două filme din seria „Kill Bill”, regizate de Quentin Tarantino, sunt opțiunea perfectă pentru finalul anului. „Kill Bill: Volumul 1” este difuzat sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 22:00, în timp ce „Kill Bill: Volumul 2” poate fi văzut sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 22:05. Uma Thurman interpretează rolul principal în acest tur de forță – Mireasa, o femeie aflată în căutarea justiției. Odinioară, ea era un asasin în grupul de elită al lui Bill (David Carradine), dar și iubita acestuia. Însă atunci când ea a vrut o viață normală, întregul ei alai de nuntă a fost măcelărit, alături de copilul ei nenăscut. Însă Mireasa a supraviețuit, împotriva sorților, și acum vrea să se răzbune pe Bill și pe toți cei care l-au sprijinit în masacru. Femeia de neoprit călătorește în lumea întreagă și se luptă cu cei mai puternici asasini, pentru a-și atinge scopul.

Vineri, 22 decembrie, de la ora 20:05, AMC a programat „Corupt”, un film de acțiune cu Karl Urban și Sofia Vergara. Urban îl interpretează pe Danny Gallagher, fost detectiv al departamentului antidrog, discreditat și băgat la închisoare. Atunci când este eliberat, Danny vrea să se răzbune împotriva celui care l-a acuzat și i-a ucis partenerul. Bărbatul descoperă că asasinarea partenerului său e o conspirație elaborată, cu mize ridicate și cu trădări de neînchipuit.

Genul fantasy, plin de magie și imaginație, este perfect pentru sărbătorile de Crăciun. De aceea, toată lumea din familie se va bucura odată cu „Inimă de dragon 3: Blestemul vrăjitorului”, difuzat marți, 26 decembrie, de la ora 12:10 (și în reluare miercuri, 27 decembrie, de la 18:05). Cavalerul aspirant Gareth pleacă în căutarea unei comete căzute, în speranța că aceasta conține aur. Spre surpriza lui, el descoperă de fapt ouă de dragon. Gareth se împrietenește cu dragonul Drago și pornesc împreună într-o aventură pentru a învinge un vrăjitor malefic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *