Creativitatea înflorește în luna noiembrie, la JimJam!

„Luna creativității” la JimJam le aduce celor mici multe idei, unelte și sprijin pentru a-și dezvolta creativitatea și a-și pune imaginația la lucru – cu ajutorul minunatelor seriale „Doodleboo”, „Sketch și Guess” și „Murdărel merge la Okido”. Serialele sunt difuzate zilnic, în bloc, de la ora 13:15 și de la ora 17:25.

Poveștile care conțin insigna creativității îi încurajează pe cei mici să creeze fără un scop anume, să picteze, să deseneze, să rezolve puzzle-uri și să se joace în alte moduri creative. Show-urile din blocul creativ îi ajută să afle mai multe despre forme, culori și numere, dar și să cânte cântecele noi, să recite poezii și să învețe expresii, tehnici de desenat și mișcări noi de dans.

„Doodleboo” este primul titlu din acest bloc creativ. Personajul principal – care poartă același nume – se folosește de câteva mișcări de creion pentru a contura desene haioase care prind viață odată ce sunt colorate. Doodleboo este un mic artist care-și împărtășește pasiunea pentru pictat și desenat cu spectatorii JimJam, dar și cu prietenii săi. Dintre aceștia, pixul Sketchy este cel mai bun prieten al lui Doodleboo – el este mereu deschis la puzzle-urile propuse de prietenul său și mereu gata să-și dezlănțuie imaginația.

După „Doodleboo”, vine rândul serialului „Sketch și Guess”, un show interactiv, cu episoade scurte. Spectatorii cei mici sunt încurajați de fiecare dată să-și imagineze și să ghicească ce anume este desenat în fiecare episod și cum va arăta rezultatul final. Un bonus pentru acest show simpatic este că unul dintre personaje este „The Calamity Crow”, probabil familiar celor mici datorită serialului de mega-succes „Heroes of the City”.

Cel de-al treilea serial recomandat celor mici în Luna Creativității la JimJam este „Murdărel în Okido”. Murdărel, personajul principal, este un mic monstru – dar unul deloc înfricoșător. Puterea lui specială este curiozitatea lui fără limite și disponibilitatea pentru a porni în aventuri oricând. Datorită acestor superputeri, Murdărel caută de fiecare dată răspunsuri la întrebări pe care le are orice copil din intervalul de vârstă 3-5 ani. De ce cad lucrurile în jos și nu în sus? Cum se produce ecoul?

Serialul e cu atât mai simpatic cu cât Murdărel nu este singur în căutarea răspunsurilor: el primește ajutor de la Zoe și Felix, cei mai buni prieteni ai săi, care locuiesc în orașul Okido. În același timp, un trio de experți în știință, Zim, Zam și Zoom vin cu toate cunoștințele lor pentru a da răspunsuri într-un stil accesibil, simplu și simpatic, pentru cei mici. Personajele călătoresc pe Lună, se fac mici cât atomii și călătoresc pe spatele unui fluture gigant.

Un program stimulant, imaginativ și plin de culoare, blocul dedicat Lunii Creativității e de neratat în luna noiembrie, la JimJam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *