Ce topuri poți purta alături de colanții de la Ina Fashion în funcție de stil?

La fel ca și blugii din denim brut, colanții sunt pantalonii care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Acești colanți pentru femei sunt disponibili într-o gamă largă de modele, pentru toate gusturile și tipurile de corp. Dacă ești în căutarea unui top care să se potrivească perfect cu colanții tăi negri, iată câțiva pași care te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Reguli de bază pentru a găsi topul potrivit pentru colanții tăi negri și pentru tipul tău de corp

– Evită să porți colanți negri largi și un top XXL, indiferent de silueta ta,

– Cu o pereche de colanți negri, nu contează ce culoare de top dorești: roz, bej, violet, verde, roșu sau albastru se potrivesc perfect. Cu toate acestea, cel mai bine este să porti un top mai deschis pentru a adăuga volum în partea superioară a corpului, dacă este necesar, sau un top închis la culoare pentru a te subția,

– Femeile cu sânii mari preferă un top cu o țesătură fluidă și ușoară, culori închise și un decolteu pătrat.

– Pentru a  echilibra silueta, combină un top mai apropiat de corp cu o pereche de colanți puțin mai lejeri și invers.

– Evită topurile prea lungi dacă ești mai mică de înălțime.

Idei de look și stil pentru colanții negri

Îți place simplitatea? Pentru un stil de zi mai relaxat și mai casual, optează pentru o bluză lejeră cu blugi negri slim fit și cizme până la gleznă, de exemplu. Cu blugi negri cu talie înaltă, bagă bluza înăuntru pentru un look casual plin de farmec!

Dacă dorești să creezi un look mai rafinat, o bluză drăguță și mulată, în alb sau negru, va fi perfectă cu blugii șic pe care i-ai ales. Este ținuta perfectă pentru orice ocazie, la serviciu, seara sau în timpul zilei! Și nu uita câteva accesorii pentru a da o notă personală look-ului tău: o geantă frumoasă din piele, câteva accesorii colorate etc., fără a uita de bijuteriile tale preferate.

Ai o siluetă mai subțire și vrei să-ți arăți corpul de zeiță? Alege blugi negri cu talie înaltă 7/8 pentru a-ți pune în evidență gleznele și o cămașă supradimensionată din denim în albastru crud cu o curea pentru a-ți arăta talia de viespe frumoasă. Cămașa din denim este un must-have în garderoba oricărei femei! Și nu uita de pantofii cu toc pentru a finaliza perfect ținuta!

Preferi pantofii sport? Dacă da, alege un tricou cu imprimeu vintage la modă, sau un top mulat pe corp cu blugi evazați, pentru a-ți pune în evidență silueta de vis!

Îți place originalitatea? Optează pentru topuri mai elegante și mai jucăușe, cu imprimeuri și culori ceva mai îndrăznețe. Topurile cu modele sunt un pariu sigur și sunt foarte la modă. Singurele constrângeri sunt stilul pe care vrei să-l dai ținutei tale și imaginația ta! De ce să nu porți o pereche de adidași colorați cu blugii tăi skinny negri și un top floral sau un pulover strident?

Pentru o ținută de primăvară, optează pentru o pereche de colanți negri cu o cămașă florală și cizme cu toc, pentru un look retro la modă. Accesorizează-i cu ochelari de soare, un trench coat și, de ce nu, o pălărie?

În fine, colanții negri pentru femei sunt cea mai bună alegere pentru un look rock și rebel hotărât! Alege colanți negri cu un aspect mai uzat și poartă-i cu o geacă  din piele. Pentru partea de sus, alege un tricou cu un mesaj politic sau cu trupa ta rock preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *