„Năzdrăvanii din pădure: Chemarea naturii” este serialul de neratat la Minimax, la final de aprilie

Serialul care continuă aventurile personajelor îndrăgite din seria de filme „Năzdrăvanii din pădure” este difuzat de Minimax zilnic, de la orele 22:30, și în reluare de la 11:30.

Ursul grizzly fără instincte de supraviețuire Boog și prietenul său care i-a dat viața peste cap, cerbul vorbăreț Elliot, descoperă o tabără de vară abandonată în mijlocul pustietății. Astfel, cei doi pornesc într-o nouă și îndrăzneață aventură de a crea un loc sigur și special în care să trăiască, ei și animale de toate felurile. Prietenii descoperă că nu e așa de simplu să creezi o comunitate de la zero. Animalele vor avea nevoie de reguli, roluri, alianțe și modalități de colaborare pe care nu le-au mai încercat și care le vor pune pe toți la încercare.

„Năzdrăvanii din pădure: Chemarea naturii” e un serial în format sitcom plin de povești absurde,

amuzante și hilare despre provocările care apar când înveţi să trăiești alături de ceilalți, indiferent de specie sau de apetit. Sub conducerea lui Boog și a lui Elliot, locuitorii taberei trebuie să colaboreze pentru a contribui la crearea propriului lor paradis în mijlocul sălbăticiei. Și ce dacă ideile lor de paradis e posibil să nu corespundă? Important e ca animalele să nu se mănânce între ele în paradis.

Serialul reprezintă întoarcerea personajelor preferate ale tuturor din seria de filme „Năzdrăvanii din pădure” – cu primul lungmetraj lansat în 2006, care a avut încasări de peste 200 de milioane de dolari la box-office și aportul unor voci celebre pentru personaje, precum Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Debra Messing și Gary Sinise. Au urmat încă trei lungmetraje, spre deliciul fanilor, în care Boog și Elliot trec prin nenumărate aventuri.

În „Năzdrăvanii din pădure: Chemarea naturii”, personajelor din filme li se alătură noi caractere, care mai de care mai amuzante, simpatice și nebunești. În primul sezon, printre altele, Elliot și Boog au probleme cu vecinii lor, animalele de companie de la Palatul Animalelor de Companie, un incident cu un iaht de lux, complicații cu un spectacol de divertisment, conflicte între Boog și Elliot, dar și un salon de tunsori pentru animale care se lasă cu blana zburlită pentru personajele principale.

Cei mici pot învăța cu drag de la experimentul Tabăra Sălbăticia, despre ce înseamnă să pui bazele unei comunități, despre cum să rezolvi conflictele spre satisfacția tuturora, lecții livrate alături de hohote de râs și un stil de animație distractiv și plin de creativitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *