Tips&tricks: cum sa alegi cele mai interesante ceasuri barbatesti pentru partenerul tau?

Alegerea celor mai interesante cadouri pentru barbati poate fi o sarcina dificila, mai ales pentru doamnele si domnisoarle care au alaturi parteneri extrem de pretentiosi, care nu se multumesc niciodata cu putin. De aceea, randurile de mai jos vin in ajutorul doamnelor si domnisoare care pot lua in considerare ideea de a le cumpara barbatilor ceasuri barbatesti de calitate, interesante si deosebite ca design! In acest fel, reprezentantele sexului frumos vor fi intotdeauna bine pregatite pentru zile de nastere, onomastici sau pentru aniversari!

In functie de mecanism

Pentru inceput, femeile trebuie sa fie foarte atente la mecanismul pe baza caruia functioneaza ceasurile de barbati. Accesoriile pot fi clasice, de tip quart, fiind alimentate de o baterie sau pot fi moderne si interesante, asa cum sunt cele digitale. Ambele categorii au avantajele lor, insa doamnele si domnisoarele trebuie sa puna in balanta care sunt ceasurile cele mai potrivite pentru partenerii lor, in functie de preferintele acestora.

Rezistenta la apa

Una dintre cele mai apreciate functii cu care sunt prevazute astazi ceasurile de barbati este rezistenta la apa. Pentru ca indivizii sa stea linistiti in permanenta, fara teama ca si-ar putea strica accesoriile, ei trebuie sa poarte modele dintre cele mai moderne, ce rezista foarte bine la contactul cu toate tipurile de lichide, indiferent daca este vorba despre apa sau despre suc.

Dimensiunea cadranului

Pe lista elementelor la care doamnele si domnisoarele mai trebuie sa fie atente se numara si dimensiunea cadranului. Cele mai potrivite modele sunt cele care au cadranele cuprinse intre 30 si 40 de milimetri, intrucat acestea se pliaza perfect pe mana barbatilor. Atunci cand ceasurile au cadrane prea mici sau, dimpotriva, prea mari, ele sunt inconfortabile in timpul purtarii sau arata inestetic, lucruri pe care nu si le doreste nimeni.

Ceasuri barbatesti in functie de sticla

In ceea ce priveste sticla cu care sunt prevazute modelele moderne de ceasuri barbatesti, ea poate fi realizata din cristal safir, din cristal mineral sau din plexiglass. Ideal este ca reprezentantele sexului frumos sa achizitioneze accesorii prevazute cu un anumit tip de sticla in functie de categoria din care fac parte ceasurile: sport, casual sau elegante. Mai mult, ele trebuie sa tina cont si de rezistenta sticlei. De exemplu, sticla de cristal safir este una de calitate si are capacitatea de a rezista foarte bine la zgarieturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *