Adrenalină și mister în filmele lunii ianuarie, la Film Cafe

Sandra Bullock, Jean Reno și Mario Van Peebles sunt vedetele lunii, în filmele pline de acțiune și suspans difuzate de Film Cafe.

Un fost agent al forțelor speciale face orice-i stă în putință – legal sau ilegal – pentru a-și salva filmul, în producția „Capturat”, difuzată duminică, 15 ianuarie, de la ora 22:00. Nero (Mario Van Peebles) a ieșit la pensie pentru a petrece mai mult timp alături de fiul său, Taylor, după ce soția sa a murit. Atunci când fiul său este răpit, Nero trebuie să-i ucidă pe asasinii din trei organizații criminale periculoase, pentru a-l recupera. Bărbatul primește și niște resurse: arme și o mașină blindată, însă răpitorul misterios îi urmărește fiecare mișcare cu ajutorul unei camere de luat vederi pe care Nero trebuie s-o poarte.

În această misiune, pe lângă violență și râuri de gloanțe, Nero reușește și să scoată la iveală secrete periculoase din trecut, elemente importante din povestea sa, pe care nu le înțelegea până acum.

Marți, 17 ianuarie, de la ora 22:00, nu ratați „Minți diabolice”, un mister plin de suspans, cu Sandra Bullock și Ben Chaplin în rolurile principale. Atunci când trupul unei tinere femei este descoperit în pădurea de lângă un orășel din California, la scena crimei vin doi detectivi. Cassie Mayweather (Bullock) este detectivul cu experiență în omucideri, iar Sam Kennedy (Chaplin) este noul ei partener, încă „verde”.

La început, probele par să indice un act întâmplător de violență. Însă Cassie începe să aibă din ce în ce mai mult impresia că acest act violent ascunde mai multe decât ar părea la prima vedere, dar acest caz îi aduce aminte de ceva din trecutul ei. Pentru a rezolva crima din prezent, Cassie trebuie în sfârșit să-și confrunte propria istorie de viață.

Jean Reno și Vincent Cassel sunt doi detectivi care se bat cap în cap în thrillerul francez „Râuri de purpură”, difuzat vineri, 27 ianuarie, de la ora 20:00. Comisarul de poliție parizian Pierre Niemans (Reno) este chemat la Guernon, o universitate de prestigiu izolată în munți, pentru a ancheta crima unui bibliotecar care a fost descoperit pe o pantă, dezbrăcat și cu urme de tortură pe corp. În același timp, inspectorul Max Kerkerian (Cassel) anchetează alte două crime într-un sat din apropiere.

Atunci când cei doi detectivi se întâlnesc în timpul anchetei, ei își dau seama că ar trebui să lucreze împreună și că totul este de fapt un caz mult mai complicat. Un film sângeros, brutal, preocupat de ocult și de moralitate, „Râuri de purpură” este un clasic al genului de filme cu criminali în serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *