Alege doar cartuse imprimanta originale. Afla unde le gasesti si la ce trebuie sa fii atent

Consumabilele sunt necesare in orice birou care isi doreste sa fie functional. Atunci cand angajatii au acces la produse de birotica de calitate, munca lor va fi mai eficienta si rezultatele vor fi pe masura.

Fara hartie, pixuri, cartuse imprimanta: www.tonerpro.ro/cartuse-imprimanta.html sau bibliorafturi, nicun angajat nu poate indeplini sarcinile de serviciu care i-au fost atribuite.

Care este consumul ideal pentru cartuse imprimanta?

Fiecare imprimanta are anumite specificatii tehnice printre care si numarul de pagini care pot fi tiparite cu un cartus nou. O imprimanta laser poate printa mai multe pagini in timp ce o imprimanta inkjet va printa mai putine. Lucrurile nu sunt foarte simple atunci cand alegi o imprimanta deoarece costul cartuselor difera in functie de performantele acesteia.

Pentru a putea alege cea mai potrivita imprimanta pentru biroul tau, trebuie sa iei in calcul cateva detalii printre care:

  • Cate persoane vor folosi imprimanta?
  • Care este numarul mediu de foi printate saptamanal/lunar in birou?
  • Vei avea nevoie doar de cartuse imprimanta alb negru sau si color?
  • Imprimanta pe care doresti sa o achizitionezi poate functia cu cartuse imprimanta refill?

La fel ca orice alt echipament, si imprimanta va functiona la capacitate maxima atunci cand este ingrijita, este folosita corespunzator si beneficiaza doar de consumabile originale.

Desi pe piata exista si cartuse imprimanta no name sau compatibile cu cele originale, recomandarea producatorilor este sa se foloseasca doar cartuse originale. Poate ca pe termen scurt, folosirea cartuselor compatibile pare a fi o afacere profitabila, costul acestora fiind putin mai mic decat al celor originale, totusi, pe termen lung consecintele vor fi destul de neplacute.

Deoarece atunci cand folosim cartuse imprimanta compatibile, nu avem nicio garantie referitor la substantele cu care acestea sunt umplute. De asemenea nu stim daca aceste cartuse se potrivesc cu exactitate in mecanismul imprimantei astfel incat sa nu cauzeze erori de functionare.

Atunci cand ai un birou cu flux continuu de munca, cand veniturile sunt realizate din munca prestata de angajati si este remunerata de clienti, nu iti permiti sa folosesti consumabile care pot bloca intregul proces.

Cand activitatea biroului se desfasoara sub presiunea timpului, daca documentele trebuiesc finalizate inainte de o anumita ora sau o anumita data, blocarea imprimantei poate constitui o adevarata drama care va genera efecte negative in lant.

Poate fi situatia unui cabinet de avocatura sau notarial. In timp ce clientii asteapta finalizarea documentelor pe care au venit sa le semneze, imprimanta se opreste fara ca nimeni sa-si dea seama care este problema. Imprimanta refuza sa porneasca, semnaleaza o eroare pe care nu stim cum sa o catalogam deoarece nu este specificata nicaieri. Un specialist ne poate atrage atentia ca problemele pot fi cauzate de faptul ca nu am folosit cartuse imprimanta originale.

Sau imaginatai-va ce ar insemna sa mergem intr-o institutie publica, la Registrul Comertului sau la ANAF, sa depunem niste acte si sa asteptam hotararile oficiale. O imprimanta care nu mai functioneaza va genera haos, toata activitatea va fi oprita iar intarzierile vor dura poate si zile intregi. In tot acest timp afacerile nu pot desfasura activitate, conturile pot fi  blocate, amenzile nu pot fi platite.

Consumabile originale pentru afaceri de succes

Daca nu dorim sa ne confruntam cu situatii neplacute care in final vor costa mai mult decat economiile pe care le-am facut atunci cand am achizitionat cartuse imprimanta compatibile, cel mai bine este folosim doar consumabile originale.

Atat angajatii cat si clientii ne vor multumi si ne vor aprecia pentru eficienta serviciilor pe care le oferim, fie ca alegi cartuse imprimanta Canon, Hp sau tonere. Cu siguranta vom fi recomandati mai departe astfel incat incasarile vor creste la randul lor. In final nu exista absolut niciun motiv pentru care achizitionarea de cartuse sau toner imprimanta sa nu se opreasca la unele originale.

Pentru consumabile de calitate cu livrare rapida intra pe www.tonerpro.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *