Alegeti aluroller.ro pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de valoarea ferestrelor

Alegerea ferestrelor potrivite nu este intotdeauna o sarcina usoara, mai ales pentru cineva care are zero experienta in cea ce priveste calitatea materialelor dar si tipul de ferestre adecvate pentru o locuinta in functie de dimensiune si locatie. Din fericire aluroller.ro ofera o gama vasta de produse de feronerie de cea mai buna calitate direct importante din Germania iar preturile sunt avantajoase.  Pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de valoarea ferestrelor  este esential inca de la inceput sa investiti in lucruri de calitate iar aluroller.ro va ofera :

-tamplarie pvc premium importata direct din Germania;

-cel mai mic pret;

-consiliere de specialitate;

-feronerie premium completa oferita ca si varianta standard;

-montaj rapid si profesionist.

Dupa polietilena si polipropilena, clorura de polivinil (PVC) este una dintre cele mai raspandite mase plastice ale civilizatiei noastre. Cu exceptia tamplariei de constructii din acest material sunt realizate conducte de canalizare si apa, cabluri si fire, diverse folii, pardoseli, lamperi din plastic.

Avantajul de baza al acestui material este pretul foarte mic, resursele naturale nu sunt exploatate, totusi materialul este fabricat artificial, poate fi reciclat in totalitate si poate fi din nou utilizat.

Pe langa aceste caracteristici de baza, contribuie la o izolare excelenta la caldura si contribuie la economisirea pentru incalzirea incaperii.

Ferestrele din PVC contribuie la izolarea fonica de pana la 47 dB. Ca perete la izolare termica si aici o mare parte are sticla in sine, deoarece contine mai mult de 70% din fereastra.

Avantajul tamplariei din PVC este ca este foarte usor de intretinut, rezistent la radiatiile UV, nu absoarbe apa si nu rugineste. Se intretine cu maturare provizorie cu carpa moale.

Materialul PVC este rezistent la foc si are posibilitatea de a se autoinflama.

Din gama variata de tipuri de tamplarie care exista in prezent pe piata, tamplaria PVC are un coeficient termic foarte scazut, ceea ce inseamna ca este eficienta energetic. Eficienta energetica a tamplariei din PVC este explicabila datorita unei bune izolatii termice a materialelor.

In cazul tamplariei PVC, confortul acustic este sporit, datorita etansarii perfecte a garniturilor, ideala pentru locuintele situate in zone urbane aglomerate, unde indicele de confort acustic are de suferit. Si cine nu isi doreste o seara linistita dupa o zi agitata la birou?

Tamplaria PVC prezinta marele avantaj ca are o rupere termica foarte mare, prevenind aparitia condensului. Mecanismul este foarte simplu: temperatura din camerele de aer ale profilelor PVC este mai mare decat temperatura din afara profilului, ceea ce faciliteaza o mai buna izolare termica. Profilele din PVC nu condenseaza spre deosebire de profilele de aluminiu, care din cauza diferentelor mari de temperatura si a faptului ca aluminiul este un conductor de caldura, condenseaza.

Condensul termopanului este o problema majora, frecventa in cazul tamplariei alese necorespunzator. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere ca geamurile termopan sunt izolatoare termice si nu o sursa de caldura, prin urmare nu controleaza cantitatea de vapori din aer. Astfel, intr-o incapere incalzita necorespunzator, geamurile termopan nu-si pot indeplini caracteristicile in conditii optime.

Tamplaria PVC vine cu sisteme antiefractie performante. Studiile au aratat ca in 95% din cazurile de furt infractorii au intrat pe fereastra si nu pe usa. Astazi cu noile sisteme antiefractie de tamplarie PVC poti lasa fereastra intredeschisa pentru aerisire linistita.

Tamplaria PVC este foarte usor de intretinut. Uitati de vopsirea periodica a tamplariei traditionale. Cu noile profile PVC, tot ce trebuie sa faci este sa stergi din cand in cand geamurile termopan cu o solutie pe baza de sapun si sa faci ajustari periodice la feronerie. Tamplaria PVC isi pastreaza aspectul, culoarea si caracteristicile initiale pentru o perioada indelungata.

Pana nu demult, tamplaria PVC era privita cu scepticism, in special de catre arhitecti, care isi doreau mai multa personalitate viitoarelor lor constructii. Dar cu noile sisteme de profile PVC, proiectarea ferestrelor se poate face pe orice model arhitectural. Noile texturi ale profilelor, culorile dar si caracteristicile tehnice ale acestora au facilitat patrunderea tamplariei PVC in gratiile arhitectilor care proiecteaza case cu o identitate aparte.

Termenul „sticla izolatoare” se refera la o combinatie de doua sau mai multe geamuri de sticla legate intre ele si separate prin intermediul unei tije, care poate fi metalica, din aluminiu sau fierbinte (tehnologia „marginea calda”), realizata din materiale termoplastice.

Hot rod joaca un rol deosebit de important in obtinerea unei bune performante energetice la nivel de locuinta, prin reducerea pierderilor de caldura in timpul iernii si evitarea supraincalzirii in timpul verii.

Geamul termoizolant, impreuna cu profilele PVC pentru ferestre si usi, ofera mari avantaje in ceea ce priveste confortul general al locuintei dumneavoastra. Datorita proprietatilor excelente de termoizolare atat ale profilelor PVC pentru ferestre si usi, cat si ale geamului termoizolant, tamplaria PVC cu geamurile termoizolante ajuta la cresterea eficientei energetice a locuintei.

Mai exact, ajuta la reducerea consumului de energie atat in sezonul rece, datorita capacitatii de reducere a pierderilor de caldura, cat si pe timpul verii, datorita proprietatilor reflectorizante si de control solar ale geamului termoizolant. Rezultatul este un consum redus de energie si, implicit, costuri mai mici. Resedinta este locul unde ne incepem ziua si ne relaxam dupa o zi plina la birou. De aceea, pacea si intimitatea sunt elemente care trebuie luate in considerare atunci cand ne alegem ferestrele si usile.

Tamplaria PVC cu geam termoizolant asigura un confort acustic sporit, datorita profilelor PVC, precum si a geamului termoizolant. De asemenea, o alta parte importanta a reducerii zgomotului din exterior este realizata de garniturile cu care sunt prevazute ferestrele din PVC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *