Antreprenorii din domeniul agriculturii au nevoie de utilaje de calitate

Atunci cand ne gandim la tot ceea ce tine de domeniul agricol, cu siguranta stim ca cei ce fac parte din acesta duc mereu o munca foarte grea pentru a reusi sa obtina rezultatele dorite. Cu siguranta, pentru un agricultor nu este suficient sa planteze semintele, sa le ingrijeasca, iar acestea sa dea roade. Tocmai, cand vine vorba de roadele muncii lor, acestia au de atins si un anumite target, astfel reusind sa obtina profitul minim necesar pentru a reusi sa mearga mai departe. 

Fara dar si poate, rezultatele asteptate de orice agricultor, cele ce reprezinta mai mult decat targetele initiale, sunt datorate si utilajelor profesionale pe care acestia le folosesc in treburile de zi cu zi. Bineinteles, daca stam sa analizam bine, cu siguranta un utilaj profesional va aduce rezultate cu mult mai bune decat unul vechi sau cu diferite defectiuni. 

Cu toate ca unele persoane ar crede ca nu conteaza cat de profesionale sunt utilajele pe care un agricultor le foloseste, totusi acest lucru poate fi foarte usor de contrazis. Spre exemplu, un utilaj vechi nu doar ca nu este eficient in totalitate, ba mai mult, poate sa distruga o parte din recolta sau chiar sa nu o stocheze in cel mai corespunzator mod, in momentul procesului de recoltare. 

Afacerile voastre din domeniul agriculturii trebuie sa treaca la nivelul urmator!

Utilajele de calitate reprezinta o garantie a tuturor celor ce activeaza in acest domeniu, iar aceasta garantie este, mai degraba, reprezentata de faptul ca agricultorii nu se expun riscului de a avea parte de surprize neplacute, cum ar fi faptul ca un utilaj se strica exact in momentul in care nevoia de a-l folosi este foarte mare. Cu siguranta niciun agricultor nu-si doreste sa achizitioneze utilaje care sunt supuse unor riscuri mari de a suferi stricaciuni, iar tocmai din acest motiv, majoritatea prefera sa colaboreze cu furnizori care pot oferi un grad ridicat de calitate. 

Totodata, un utilaj ce se ridica la un nivel inalt de performanta poate aduce si alte beneficii, precum: un consum mai redus de combustibil, revizii mai rare, dar si costuri mai mici de reparatii, avand in vedere ca se presupune ca un utilaj calitativ nu se va strica la fel de repede. Pe de alta parte, gradul de calitate ridicat pe care un furnizor ni-l poate oferi reprezinta, practic, garantia ca furnizorul este sigur de produsul pe care ni-l ofera, dar si de faptul ca in cazul unui defect acesta isi asuma posibilele reparatii. 

Pentru a evita riscul de a achizitiona utilaje de slaba calitate, trebuie sa ne orientam catre companiile care au demonstrat de-a lungul timpului ca promoveaza calitatea. Cand vine vorba despre utilajele potrivite in agricultura, IPSO este un nume recunoscut pe piata. Fermierii din Romania aleg produsele si serviciile IPSO datorita seriozitatii acestei companii, dar si a calitatii utilajelor comercializate.

De ce este IPSO una dintre cele mai potrivite companii de utilaje agricole?

In ceea ce ii priveste pe cei de la IPSO, cu toate ca poate unii poate nu au auzit despre ei inca, totusi acestia sunt numarul 1 in Romania pe piata de utilaje si masini agricole. Pe langa faptul ca acestia ofera oportunitatea de a alege fie masini agricole noi, fie ca sunt utilaje la mana a doua, pentru oricare dintre cele doua optiuni, acestia ofera garantia unei calitati ridicate, ceea ce cu siguranta este un punct forte pentru acestia.

Cu peste 25 de ani de experienta in acest domeniu si 22 de puncte de lucru in toata tara, IPSO reuseste sa ofere solutii integrate de interes actual, precum: management agricol, connected suport, agricultura de precizie sau farm sight. Pur si simplu doar gandindu-ne la faptul ca putem avea un management agricol, un utilaj care sa transmita si sa receptioneze informatii in timp real, fara dar si poate ne starneste interesul si ne face sa constientizam ca putem aduce agricultura la un alt nivel. 

Pe langa toate utilajele oferite, acestia sunt recunoscuti si pentru furnizarea de piese de schimb, dar si de servicii de reparatii de inalta calitate. Avand in vedere ca firma ce ne-ar putea livra utilajele ar putea sa ne ofere si servicii in ceea ce tine de reparatii, fara dar si poate poate fi un mare plus pentru afacerea noastra, iar asta deoarece colaborarea poate fi cu mult mai rapida si eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *