Apbservice, ajuta romanii cu BMW

Bunurile personale spun multe despre oamenii care le poseda. Ceasurile de colectie, masinile BMW si vilele sau apartamentele de lux din cartierele rezidentiale indica bogatie. Dar opulenta nu se mosteneste in toate cazurile, ci de multe ori este rodul muncii si ambitiei iesite din comun.

Rate, sacrificii, taieri de pe listele de cheltuieli, mai putine concedii sau lucrul in strainatate conduc la acest nivel financiar care sporeste increderea in sine si ofera detinatorului un alt statut. Exista insa prejudecata ca oamenii cu masini foarte bune si scumpe sunt plini de bani si in consecinta li se cer multi bani pentru piesele de schimb, pentru revizii si reparatii.

Apbservice percepe insa preturi de doua ori mai mici demonstrand empatie maxima fata de posesorii de BMW.

Proprietarul acestei marci de masina care  a obosit ducandu-se la magazine sa intrebe de anumite piese pentru masina lui de lux la care tine, va fi surprins sa gaseasca pe fite-ul firmei kit reparatie amortizor aditional punte spate – BMW Seria 1 E81 E82 E87 E88 in 3-4 minute.

Clientii vechi sunt satisfacuti pe deplin ca in acest magazin au gasit: ornament inferior parbriz BMW Seria 3 E46, set lamele stergator parbriz BMW Seria 3 E90 E91 si amortizor spate BMW Seria 3 E90 E91 E92 – Original BMW. Piesele sunt ordonate frumos pe diferite categorii, sa fie gasite mai usor, iar lista serviciilor este afisata si ea la vedere la fel ca preturile percepute.

Despre calitatea serviciilor si produselor, vizitatorii site-ului se pot informa citind aprecierile fostilor clienti care apreciaza faptul ca profesionistii de la Apbservice au facut minuni cu masinile lor, au fost prompti si punctuali si au perceput tarife foarte mici.

Masina reprezinta pentru multi a doua casa, de aceea trebuie sa o mentina curata si in stare excelenta de functionare. Nu este permis ca oaspetii luati la plimbare sa fie tinuti in frig sau intr-o caldura ca de cuptor,  zgaltaiti tot drumul si obligati sa suporte mirosul urat din masina!

Toate acestea port fi rezolvate de firma prezentata mai sus. Temperaturile optime se realizeaza cu ajutorul unei climatizarii care functioneaza la parametri normali, iar mirosul dubios se emana cand climatizarea nu a fost igienizata corespunzator.

Iarna, oamenii au nevoie de caldura, sa nu inghete intre fiare si geamuri, in timp ce vara, fiarele si geamurile intretin atmosfera de sera si de cuptor.

Zgaltaielile sunt generate de amortizoare care sunt uzate si necesita inlocuire.

Un drum lung in asemenea conditii il poate face pe pasagerul sensibil sa aiba rau de masina si sa capete frica de a se mai urca in acest mijloc de transport.

Dimpotriva, amortizoare noi inseamna mersul acela rotund care se aseamana cu cel al avionului de pe pista, inainte de a se ridica de la sol.

Pasagerii se simt in nesiguranta si cand observa ca franele nu tin suficient de bine, ca farurile lumineaza slab sau ca stergatoarele de parbriz nu functioneaza pentru ca se tem de eventualele accidente.

Cand familia stie ca masina a fost dusa la revizie si sistemul electric a fost si el atent verificat nu se mai teme sub nicio forma sa parcurga sute sau mii de kilometri (evident cu pauzele care se impun) cu ea. Toate au rostul lor. Partea electrica se verifica pentru depistarea firelor care nu sunt izolate, a pieselor care sunt pe punctul de a se defecta si care pot genera un scurt circuit care duce la aprinderea masinii din mers. Un proprietar responsabil de masina ia in calcul toate acestea. El schimba bujiile la service ca motorul sa nu mai porneasca asa de greu si sa nu mai consume asa de mult.

Ca sa nu isi supere partenerii de trafic, solicita reglarea farurilor in pozitia corecta. Apoi are grija de sistemul de franare, de directie, sa schimbe uleiul si lichidul de frana.

Multi posesori de BMW colaboreaza cu firma Apbservice pentru ca sunt multumiti 100 % de:

-diagnoza corecta si prompta. Cand masina da semne de oboseala fara sa se stie cauza exacta, diagnoza realizata de specialisti cu echipamente de ultima generatie este cea care ajuta la rezolvarea problemei dupa depistarea defectiunii.

-varietatea pieselor noi de cea mai buna calitate pentru aceasta marca de masina.

-preturile oneste raportate la calitate si la importanta piesei si a serviciului respectiv.

-modalitatile facile de contact si de solicitare a unei programari.

-deschiderea catre nou a firmei care are in dotare cele mai bune si performante echipamente.

-experienta si profesionalismul care se impletesc cu onestitatea si fac din acest furnizor de servicii unul de top. Clientii doresc reparatii perfecte pentru masinile lor, dar isi doresc si profesionisti onesti care sa perceapa un pret corect pentru munca depusa.

Multi posesori de BMW viziteaza site-ul firmei de drag si din obisnuinta, chiar daca nu au nimic de reparat sau nu au nevoie de nicio piesa. Gasesc acolo sfaturi utile, tot ce apare nou legat de BMW, dar si un scurt istoric al acestui brand si curiozitati legate de BMW.

O masina trebuie sa fie bine intretinuta, indiferent de planurile pe care le are posesorul cu ea. Efectuand reparatiile la timp si schimband piesele uzate cu altele noi o mentin in forma si se pot servi de ea cel putin 10 ani.

Daca doresc sa o vanda si in cazul acesta se impune sa fie in perfecta stare tehnica si sa arate decent, asa incat nici un ornament nu trebuie sa ii lipseasca de pe caroserie.

Pe site-ul firmei, posesorul BMW-ului gaseste solutii complete pentru masina lui la preturi oneste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *