Aranjamente florale cu gust pentru botezul bebelușului tău

Atunci când trebuie să cumperi flori pentru botezul bebelușului tău, recomandarea noastră este să ții cont de mai multe aspecte care pot face ca plantele alese să fie cele potrivite sau nu, astfel încât rezultatul final să fie cel dorit. Ziua botezului este în mod sigur una dintre cele mai importante zile ale tale și poate fi făcută perfectă cu ajutorul celor mai frumoase flori.

După ce ai selectat locația și ai ales cele mai frumoase invitații, tot ce trebuie să faci este să te gândești la aranjamentele florale. Tine cont de sfaturile de mai jos și vei reuși cu siguranță să îți impresionezi invitații.

Stabilește-ți preferințele

Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să procuri aranjamentele pentru botez este bine să stabilești de la bun început ce anume vrei să obții. Ține cont de schema de culori și de bugetul tău înainte de a apela la o florărie online și ia în calcul următoarele doua aspecte:

Less is more sau mai puțin este mai mult – florile trebuie să aducă un strop de culoare pentru a îmbunătăți caracteristicile evenimentului, dar nu trebuie să acopere totul;

Poziționarea florilor este totul – alege corect poziționarea florilor în aranjament masa botez și folosește elementele vegetale pentru a da impresia că ai mai multe flori decât sunt de fapt.

Realizează un buget și încearcă să te încadrezi în el

Indiferent de buget poți găsi aranjamente florale deosebite care să schimbe complet aspectul unei locații. Înainte de a cumpăra florile, recomandarea noastră este să faci calcule. Unele aranjamente florale sunt complet nerealiste din punct de vedere al prețurilor. Stabilind bugetul de la început îți va spune cât de creativ să fii. Nu încerca să negociezi însă fii sincer cu ceea ce îți poți permite și analizează alaternativele mai ieftine.

De asemenea, poți să îți menții cheltuielile sub control utilizând flori mai scumpe doar la aranjamentul cristelniței și al lumânărilor. Florile ieftine pot să fie folosite și cu elemente verzi care fac buchetele mai mari și umplu mai bine spațiul.

Ia în calcul mai multe specii de plante

După ce toate detaliile au fost puse la punct va trebui să alegi cele mai bune specii de flori pe care le dorești. Dacă ești în căutarea celor mai bune flori, încearcă să cauți în revistele de specialitate sau chiar în cărțile de grădinărit.

Poți chiar să faci o plimbare la o gradină botanică sau să cauți prin magazinele online care au numerose flori, pentru a le găsi pe cele potrivite. De asemenea, există mai multe flori clasice pentru botez cu care nu ai nicio șansă să greșești și merită să le arunci o privire. Unele dintre cele mai des întâlnite alegeri includ trandafiri, bujori, crini, orhidee și cale. Este indicat de asemenea să te consulți cu designer-ul floral care îți realizează aceste aranjamente pentru cea mai bună alegere.

Ținând cont de toate aceste aspecte, acum este mult mai ușor să obții cele mai bune rezultate decorative cu ajutorul unor flori speciale. Ceea ce contează este în primul rând tema botezului, în care florile trebuie să se încadreze perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *