Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme și Bruce Lee vă invită la acțiune explozivă, la Film Cafe

Film Cafe a programat mai multe filme clasice de acțiune la final de Gerar, care să ne scoată din iarnă și să ne pregătească de primăvară.

Luni, 26 februarie, de la ora 20:00, e timpul pentru „Terminatorul 3: Supremația roboților”, un film regizat de Jonathan Mostow, în continuarea poveștii incredibile create de regizorul vizionar James Cameron. Starul de acțiune și fostul politician Arnold Schwarzenegger îl interpretează din nou pe robotul ucigaș care s-a reabilitat și care încearcă în continuare să-l protejeze pe John Connor (Nick Stahl), salvatorul omenirii.

Au trecut 10 ani de când Connor a ajutat la prevenirea Zilei Judecății – ziua în care rețeaua de mașini a lui Skynet urma să devină conștientă și să distrugă omenirea. Însă mașinile nu vor să renunțe la războiul lor și trimit un nou Terminator în trecut, de data aceasta T-X, interpretată de Kristanna Loken. Scopul ei e același: să-l ucidă pe John Connor, pentru supremația mașinilor. Din fericire, și un vechi model CSM-101 (Schwarzenegger) e trimis ca protector, pentru Connor și iubita lui, Kate (Claire Danes).

Marți, 27 februarie, de la ora 20:10, Jean-Claude Van Damme caută răzbunarea în filmul de acțiune „Infernul”, din distribuția căruia face parte și Pat Morita (domnul Miyagi din „Karate Kid”). În producția apărută în 1999, JCVD, „Mușchiul din Bruxelles”, îl interpretează pe Eddie Lomax, un vagabond sătul de viață și deprimat. Atunci când cel mai bun prieten al lui, Johnny (Danny Trejo), moare, Eddie își dorește același lucru și se îndreaptă spre deșert pe motocicleta lui.

Pe drum, Eddie vizitează un orășel în care locuise prietenul lui, însă acolo este atacat de o bandă de bătăuși care-i fură motocicleta și-l lasă într-o baltă de sânge. Din fericire, bărbatul este salvat și dorința de răzbunare pentru această nedreptate îi dă un nou motiv pentru a continua să trăiască.

Joi, 29 februarie, de la ora 22:00, Bruce Lee e cap de afiș al filmului „Șeful”, o producție spectaculoasă cu arte marțiale. Lee este Chein, un băiat de la oraș care se mută împreună cu verii lui pentru a munci la o fabrică de gheață. Chein nu vrea niciun bucluc, așa le-a promis rudelor sale, să nu se implice în nicio bătaie. Însă atunci când membrii familiei sale încep să dispară, Chein trebuie să-și încalce promisiunea și să-l înfrunte pe marele șef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *