Avantajele pe care ti le ofera pantofii cu toc

In zilele noastre, din cauza faptului ca femeile muncesc mult, in diverse domenii, cauta deseori sa inlocuiasca eleganta cu comoditatea si aleg sa renunte la pantofii cu toc, eleganti, cu cei de tip casual sau sport. Desi acestia din urma sunt mai practici si mai comozi, nu trebuie sa fie o optiune utilizata foarte des.

Este esential ca o femeie sa fie feminina, pentru a nu trece neobservata si pentru a respecta standardele impuse de anumite domenii de munca. De aceea, pantofii cu toc devin indispensabili. In plus, pe langa frumusete si rafinament, o pereche de pantofi dama eleganti iti ofera si alte beneficii. Insa, trebuie sa fii atenta si sa ii alegi cu grija, pentru a te putea bucura de confortul necesar pe durata intregii zile, evitand durerile ingrozitoare de picioare.

pantofi dama office

Daca pana acum nu ai fost adepta pantofilor cu toc, iti vom prezenta in cele ce urmeaza cateva motive pentru care ar trebui sa iti achizitionezi cat mai repede o pereche.

Pentru a alege perechea potrivita pentru tine, trebuie sa tii cont in primul rand de stilul tau vestimentar, deoarece pantofii cu toc nu se potrivesc oricarui outfit. De exemplu nu poti purta o pereche de pantofi office cu o rochie lejera, de vara, ci in acest caz, trebuie sa optezi pentru imbracaminte care sa faca parte tot din categoria office, precum o fusta cu talie inalta si o camasa alba simpla, sau in culori pastelate, cu modele discrete. Dar, dupa cum spuneam in randurile de mai sus si lasand sfaturile despre moda la o parte, vom enumera principalele motive pentru care merita sa porti pantofi cu toc:

Iti ofera un plus de incredere in tine – imediat dupa ce vei incalta o pereche de pantofi cu toc, vei putea observa ca acestia iti modifica mersul si postura. Aceste lucruri te vor influenta cu siguranta in sens pozitiv, te vei simti mai frumoasa, mai feminina si mai increzatoare in propriile forte.

O sa pari mai inalta – probabil este unul dintre principalele motive pentru care femeile iubesc atat de mult pantofii cu toc. Ai grija insa cand alegi dimensiunea tocului. Aceasta trebuie sa fie oarecum corelata cu statura ta. In cazul in care esti o persoana mai inalta, alege  o pereche de pantofi cu un toc mai mic. Daca esti mai mica de inaltime, alege o pereche de pantofi cu un toc mediu sau mai inalt, insa ai grija sa fie suficient de confortabili pentru tine, pentru a nu te incomoda la mers.

Pantofii cu toc iti scot picioarele in evidenta – acestia au in general  efecte pozitive  asupra aspectului unei femei, dar picioarele sunt cele care sunt puse cel mai mult in valoare.  O pereche de pantofi cu toc iti vor face picioarele sa para mai lungi si mai subtiri, iar purtati pe termen lung, iti vor tonifia muschii picioarelor si pozitia coloanei se va imbunatati.

O sa atragi toate privirile – se poate observa cu usurinta faptul ca o femeie care poarta tocuri,  va atrage mult mai multe priviri decat una care nu poarta. In general, barbatii sunt mai atrasi de femeile care poarta pantofi cu toc, considerandu-le mai frumoase si mai delicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *