Aventuri cu vulpi, bursuci și iepurași în luna aprilie, la JimJam

Poveștile lunii la JimJam sunt „The Fox Badger Family” și „Bing”, difuzate zilnic spre amuzamentul și distracția celor mici.

O poveste de dragoste și o familie atipice sunt în centrul serialului animat „The Fox Badger Family”, difuzat zilnic de la ora 7:50, 11:35 și 17:05. Câteodată, când dragostea e mare, nu există limite pentru ce înseamnă noțiunea de familie: membrii acesteia reușesc să se adapteze și să accepte situații care sunt neconvenționale. Acesta este și cazul pentru „The Fox Badger Family”, o poveste despre bursuci și vulpi care locuiesc împreună fericiți – până la adânci bătrâneți.

Bursucul Edmond locuiește într-o vizuină alături de băieții lui gemeni, Woodsy și Scoutbadger, dar și sora lor mai mică, Berry. Atunci când Edmund o cunoaște pe frumoasa vulpiță Margaret, el se îndrăgostește de ea și o invită pe aceasta, alături de fiica ei, Rosie, să împartă vizuina cu familia lui. Așa ia naștere familia extinsă „Vulpe-Bursuc”, atât de plină de dragoste, încât casa e mereu plină de fericire și de zâmbete!

Iar familia „Vulpe-Bursuc” locuiește în pădure, acolo unde există vecini și alte animăluțe dragi, care le arată celor mici cât de minunat e să trăiești într-o comunitate apropiată. Fie că Rosie vrea să le pregătească fraților ei o gustare, fie că cei mici se întrec în evenimente sportive în pădure, fie că prieteniile lor au parte de mici conflicte specifice vârstei, personajele trec peste obstacole și prin aventuri amintindu-și cât de mult contează dragostea.

Zilnic între orele 12:50 și 13:35, cei mici sunt invitați și la un maraton „Bing”, câte cinci episoade în fiecare zi. Bing este un iepuraș de vârstă preșcolară care debordează de entuziasm și care mereu învață câte o lecție nouă despre viață, în urma întâmplărilor prin care trece. Adaptare a cărților scrise și ilustrate de Tim Dewan, „Bing” are peste 100 de episoade lungi a câte 7 minute și prezintă problemele, haosul, energia și mirarea a ce înseamnă să fii o ființă relativ nouă.

Episoadele se concentrează pe situații inspirate din viața reală, prin care trec majoritatea copiilor și părinții acestora. Ce se întâmplă atunci când Bing culege o zmeură, dar se înțeapă la deget? Dar atunci când cizmele lui de ploaie preferate au o gaură? Sau când Bing nu are răbdare să-i vină rândul la bătut toba? La finalul fiecărei mici povestiri, Bing face un rezumat legat de lecția pe care a învățat-o pe parcursul episodului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *