Barbie este vedeta lunii noiembrie, la Minimax!

Cea mai faimoasă și îndrăgită păpușă este protagonista a două seriale difuzate de Minimax în noiembrie, dar are și aventuri ca-n filme, în fiecare zi!

În luna noiembrie, în fiecare zi, de la ora 9:05, filmele cu Barbie sunt pregătite să-i încânte pe cei mici. Printre titlurile difuzate se numără producții precum „Barbie în povestea sirenei 2”, „Barbie – Aventuri cu prințese”, „Barbie Prințesa și Vedeta Pop” și „Barbie şi surorile ei în goana după căţeluşi”, pentru a menționa doar câteva dintre lungmetraje. Cu numere muzicale, elemente fantasy și aventuri pline de elemente cu care cei mici pot empatiza, Barbie e aici pentru a face fiecare dimineață mai plăcută și mai plină de bucurie.

În fiecare sâmbătă și duminică, programul cu Barbie se extinde! După filmele de la ora 9:05 urmează două seriale de top cu aceeași minunată păpușă. De la ora 10:35 sunt difuzate câte două episoade din „Barbie Dreamhouse Adventures”. Acestea sunt urmate de două episoade din „Barbie – It takes two! Duetul Prieteniei”, începând cu ora 11:35.

„Barbie Dreamhouse Adventures” se concentrează pe activitățile și aventurile lui Barbie, ale surorilor ei și ale altor membri ai familiei și prieteni dragi. Familia Barbie este foarte extinsă, caldă și plină de compasiune.

Aventurile din serial sunt de o mare varietate: de la peripeții cu sirene în adâncurile misterioase și pline de magie ale oceanului, la anchete întortocheate în Malibu, acolo unde locuiește Barbie, la vacanțe pentru Barbie și Ken în care, în loc să se relaxeze, cei doi dau de bucluc. Astfel, cei mici au parte de multă distracție, dar și lecții despre ce înseamnă să fii popular pe internet, cum să ai grijă de animalele de companie și mai ales cum să fii o soră bună!

„Barbie – It takes two! Duetul Prieteniei” le urmărește pe cele două Barbie – Barbie „Malibu” Roberts și Barbie „Brooklyn” Roberts – de-a lungul unui an petrecut la un liceu din New York destinat celor mai talentați adolescenți. Cele două reprezentante ale coastei de est și coastei de vest din Statele Unite își propun să înregistreze un demo muzical și să lucreze pentru a-și finanța visurile.

În același timp, ele explorează împreună „Marele Măr”, recunoscut în lumea întreagă a fi unul dintre cele mai complexe și minunate orașe din lume, dar mai și revin la Malibu, în vizită la cei dragi. Serialul se concentrează pe acest duo minunat de prietene și spune povești despre prietenie, familie, pasiune și perseverență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *