Biletele de avion, „premiul“ pe care il meriti dupa perioada grea a pandemiei!

bilete avion
bilete avion

Perioada pandemiei a insemnat, pentru intreaga lume, un interval lung de nemiscare, in care oamenii au fost nevoiti sa stea acasa si sa nu calatoreasca altfel decat in propria imaginatie. Ei bine, restrictiile au luat sfarsit, iar acum poti sa te bucuri din nou de frumusetile nenumarate ale lumii!

Pe site-ul animawings.com poti gasi bilete avion la preturi avantajoase, cu extraoptiuni si flexibilitate maxima. Iata unele dintre cele mai interesante destinatii in care poti ajunge chiar in aceasta vara!

Catania – o experienta vulcanica, in Sicilia

Vrei o excursie intr-una dintre cele mai spectaculoase insule din Mediterana? Nu trebuie sa ratezi oferta de bilete de avion spre Aeroportul Fontanarosa din estul Siciliei, cu plecare din Otopeni.

Catania este un oras minunat, care a adunat marturii din toate epocile istorice. Aici, ai sansa de a admira in aceeasi zi ruine glorioase ale Antichitatii greco-romane, capodopere ale artistilor Renasterii, dar si opere de arta contemporana.

Odata ajuns in Sicilia, devine obligatorie o excursie pe cel mai inalt si mai activ vulcan din Europa, Muntele Etna. Cu o inaltime de peste 3 300 de metri, acesta erupe si fumega de mai multe ori in fiecare an, fiind insa vorba de fenomene minore, care nu prezinta pericol pentru vizitatori.

Paris – cel mai vizitat oras din lume

Capitala Frantei a fermecat, dintotdeauna, oameni de pe toate continentele. Inainte de pandemie, primea 17 milioane de turisti in fiecare an, veniti sa vada Turnul Eiffel, Sacre-Coeur sau Muzeul Luvru.

Parisul a fost si ramane capitala lumii in materie de moda, de parfumuri, de mancare de calitate si bauturi fine. Poporul francez stapaneste, in cel mai inalt grad, arta de a trai bine, de a se bucura de viata si de a se inconjura de frumusete chiar si in cele mai banale imprejurari ale vietii de zi cu zi.

Profitand de oferta de bilete de avion spre Paris, vei reusi sa intelegi macar o parte din farmecul care a atras in Franta cele mai mari personalitati ale culturii romane. Constantin Brancusi, George Enescu, Mircea Eliade sau Emil Cioran au ales, cu totii, sa traiasca in orasul luminilor si al indragostitilor.

Valencia – plaja, arte si stiinte

Al treilea oras ca marime din Spania, Valencia are numeroase atractii pentru turistii din intreaga Europa. Dupa ce ti-ai cumparat bilete de avion spre acest oras, vei putea sa vizitezi, de exemplu, Gradinile Turia, un parc urban urias, de 120 de hectare, cu palmieri, portocali, plante aromatice, poduri vechi de sute de ani si locuri de joaca cu tuneluri si tobogane.

La 6 kilometri nord de oras se afla Portul Saplaya, cu o plaja lunga de un kilometru, cu nisip fin, piscine, restaurante si un centru comercial. Mercado Central – Piata Centrala – are 8 000 de metri patrati si este una dintre zonele cu cele mai bune si mai proaspete feluri de mancare.

Complexul muzeal numit Orasul Artelor si Stiintelor are nu numai un design extrem de interesant, ci gazduieste si exponate care farmeca fiecare vizitator. Poti admira un muzeu interactiv de stiinte, construit in forma unui schelet de dinozaur, dar si cel mai mare acvariu oceanografic din Europa, cu 42 de milioane de litri de apa care gazduiesc specii de pesti si alte vietuitoare oceanice.

Si asta nu e tot! Animawings iti ofera bilete avion spre multe alte destinatii, precum Antalya, Catania, Heraklion, Rodos sau Zakynthos! Studiaza oferta completa pe site-ul Animawings.com!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *