Bruce Willis, John Travolta, Dwayne Johnson și Ashton Kutcher în filmele lunii iulie la AMC

Filmele de neratat în această lună la AMC explorează diferite lumi subterane: de la organizații criminale care activează pe străzile marilor orașe, la locurile ascunse din jungla amazoniană, la tenebrele descoperite atunci când nu lași trecutul în pace.

Vineri, 21 iulie, de la ora 20:00, AMC difuzează „Bun venit în junglă” („The Rundown”), un film cu Dwayne „The Rock” Johnson în rolul principal. Johnson îl interpretează pe Beck, un recuperator pentru mafie, care se folosește de orice mijloace necesare pentru a returna clienților obiectele sau sumele pe care aceștia le cer. Fie că e vorba de un inel de Super Bowl de la un jucător de fotbal american cu datorii, fie că e vorba de o plată întârziată a cuiva, pentru Beck nu contează. Metodele lui bine puse la punct par a fi insuficiente atunci când Beck trebuie să-l salveze pe Travis (Sean William Scott) dintr-o aventură prelungită în Brazilia. Sarcina lui Beck nu a fost niciodată atât de complicată!

Din distribuția filmului fac parte și Rosario Dawson, în rolul Mariana, o fată simplă care are răspunsuri la unele dintre misterele junglei, și Christopher Walken, un despot răvășit la minte, care a transformat jungla și locuitorii acesteia în propriul imperiu de făcut avere și de scos aur. Regizor este Peter Berg, responsabil și pentru „Lone Survivor” și „Battleship”.

Marți, 25 iulie, de la ora 20:20, e timpul pentru „Paradise City”, un film cu Blake Jenner în rolul principal, și cu Bruce Willis și John Travolta în roluri secundare de impact. Aceasta este prima apariție comună pentru cei doi actori, la aproape 30 de ani de când au jucat împreună în filmul de impact „Pulp Fiction”, regizat de Quentin Tarantino.

Ryan Swan (Jenner) caută răzbunarea: tatăl lui, Ian Swan (Willis), a fost ucis de capul mafiot Buckley (Travolta). Acum, Ryan trebuie să se lupte cu întregul ecosistem criminal de pe insula Hawaii pentru a ajunge la Buckley și a-l face să plătească pentru viața tatălui său.

Joi, 27 iulie, de la ora 22:00, AMC difuzează „The Butterfly Effect” („Zbor de fluture”), un film întunecat despre traumele trecutului. Evan Treborn (Ashton Kutcher) a pierdut noțiunea timpului și a rămas cu goluri în memorie. Atunci când descoperă că poate călători în timp, tânărul descoperă că poate unele amintiri sunt mai bine uitate. Totuși, el încearcă să-și îmbunătățească viața, alături de cea a prietenilor din copilărie, Kayleigh (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) și Tommy (William Lee Scott).

Oare e cu adevărat posibil să schimbi trecutul pentru un prezent mai luminos? Sau pur și simplu încercarea are consecințe devastante de fiecare dată? Evan încearcă iar și iar. Rămâne să vedem ce concluzii trage el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *