”Campionatul deserturilor” – două sezoane noi la TV Paprika

Martie este o lună dulce la TV Paprika, marcată de îndrăgita emisiune „Campionatul deserturilor”. Avem parte de maraton cu sezoane deja iubite, dar și de două sezoane noi, în premieră!

Pornim iar și iar în căutarea celui mai bun cofetar amator din Marea Britanie, cu ajutorul instinctului și experienței membrilor juriului – maestrul cofetar Paul Hollywood și bunicuța bucătăreasă de la TV, simpatica Mary Berry. Al șaptelea sezon are premiera luni, 13 martie, de la ora 20:45, în timp ce al zecelea sezon debutează la TV Paprika luni, 27 martie, de la ora 20.45.

Ca de fiecare dată, în emisiune, 12 cofetari entuziaști trebuie să treacă prin probe de foc (și câteodată de gheață!) pentru a-și dovedi abilitățile în competiție. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar.

Bucătarii amatori se confruntă cu trei tipuri de probe: una în care gătesc propriile specialități, o probă tehnică în care toți lucrează cu aceeași rețetă și o probă în care trebuie să uimească juriul cu creativitatea lor.

Concursul culinar „Campionatul deserturilor” sau „The Great British Bake Off” a cucerit deja întreaga lume, cu cele 13 sezoane apărute în 12 ani de existență. Desigur că și formatul emisiunii a făcut înconjurul lumii, cu versiuni în Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă și Brazilia, pentru a numi doar câteva.

Până la premiere, tot în luna martie, vă puteți bucura de luni până vineri, de la ora 20:45, de maratoane cu cele mai bune sezoane ale francizei TV: „Campionatul deserturilor: Australia”, „Campionatul deserturilor” și „Campionatul deserturilor: înfruntarea maeștrilor patiseri”.

„Campionatul deserturilor: înfruntarea maeștrilor patiseri” este o competiție dedicată cofetarilor profesioniști, care lucrează cu precizie de chirurg, cu cunoștințe de chimiști și cu creativitate de artiști. Și formatul este puțin diferit: 15 echipe formate din câte trei cofetari care-și măsoară puterile în etape de calificare. Presiunea e mare și dramatismul din belșug! Până la urmă, orice se poate întâmpla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *